Το περίεργο σκύψιμο στο τραπέζι και η απάντηση του νικητή της Eurovision: «Δεν κάνω χρήση ναρκωτικών» 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Δείτε όσα είπε

Η Ιταλία είναι η μεγάλη νικήτρια της φετινής Eurovision, όμως τα βλέμματα έχουν πέσει επάνω στον Damiano David, τον frontman του ροκ συγκροτήματος Måneskin.

Μια το gay φιλί και μια ένα πλάνο δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας το οποίο προκάλεσε πανικό στα social media.

Ο Damiano David λοιπόν μοιάζει να κινείται περίεργα σκύβοντας στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του. Ένα πλάνο που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ο τραγουδιστής έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.

Έτσι, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το πέρας του μεγάλου τελικού, ο Damiano David έβαλε τα πράγματα στη θέση τους δίχως να αφήσει οτιδήποτε να αιωρείται.

«Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά. Σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο frontman της ιταλικού συγκροτήματος που βρέθηκε στην κορυφή της Eurovision 2021.

https://www.pronews.gr/lifestyle/diaskedasi/989011_i-apantisi-toy-nikiti-tis-eurovision-gia-epimaho-vinteo-den-kano-hrisi

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα