Όταν η Σ.Βούλτεψη είχε πει «Τι να την κάνει την πατέντα η ΕΕ; Κορνίζα;»

6/5/21 | 0 | 0 | 182 εμφανίσεις

Μια δήλωση που σίγουρα θα ήθελε να εξαφανίσει η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

Αδιαμφισβήτητα το να μπορεί κάποιος να… βλέπει στο μέλλον είναι ένα πολύ σημαντικό προσόν, πόσω δε μάλλον αν πρόκειται πολιτικούς και μάλιστα εκείνους που κατέχουν και υπουργικό θώκο.

Και μάλλον θύμα της έλλειψής της έπεσε η Σοφία Βούλτεψη, η οποία με σθένος διατυμπάνιζε στα μέσα Ιανουαρίου του 2021 ότι η ΕΕ δεν χρειάζεται τις πατέντες των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

Είχε πει εμφατικά «Τι να την κάνει την πατέντα η Ε.Ε.; Κορνίζα;» 

Λίγους μήνες μετά, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε ότι η ΕΕ είναι «έτοιμη να συζητήσει» άρση της πατέντας για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Μια δήλωση που προκάλεσε η πρόταση – «βόμβα» του προέδρου των ΗΠΑ για άρση των πατεντών. Μια πρόταση που προκάλεσε delirium tremens στη Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμακοβιομηχανιών και στις κυβερνήσεις εκείνες που φαίνεται ότι, ακόμα και τώρα με την πανδημία του κορωνοϊού να μην λέει να κοπάσει, λειτουργούν για λογαριασμό της. Τώρα, εάν η Σοφία Βούλτεψη επιμένει για τα περί κορνίζας θα σας γελάσουμε.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/984420_otan-i-svoyltepsi-eihe-pei-ti-na-tin-kanei-tin-patenta-i-ee

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    14/6/21 | (2 σχόλια)
    του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ (Φωτ.: EPA) Λίγο πριν πεθάνει ο σημαντικός γεωπολιτικός της εποχής μας Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι έγραψε ένα ιστορικό κείμενο. Έθεσε το ερώτημα με ποιόν θα συμμαχήσουν οι ΗΠΑ, με τη Ρωσία κατά της Κίνας ή με την Κίνα κατά της ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο