Συνελήφθη ο κατηγορούμενος για την σεξουαλική επίθεση στην Νέα Σμύρνη – Ακολούθησε κοπέλα «με το μόριό του έξω»

6/5/21 | 0 | 0 | 208 εμφανίσεις

Έρευνα των Αρχών και για εμπλοκή σε άλλες υποθέσεις

Στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης κλήθηκε και η νεαρή κοπέλα που τον αναγνώρισε, ότι είναι το άτομο που επιχείρησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά ενώ επέστρεφε σπίτι της. Η κοπέλα, την οποία είχε βάλει στο μάτι ο περίεργος άνδρας, την ακολούθησε 300 μέτρα από το τραμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γειτόνισσα της κοπέλας αναγνώρισε τον δράστη από κάποιο στέκι που σύχναζε και στη συνέχεια τον υπέδειξε στην αστυνομία, όπου με τη σειρά της τον συνέλαβε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα. Παράλληλα, εξετάζεται αν έχει κάνει ανάλογες πράξεις σε βάρος και άλλων γυναικών.

Ακόμη οι αστυνομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για καταγγελίες περιστατικών που προσομοιάζουν με εκείνο της Νέας Σμύρνης για να διαπιστώσουν αν ο δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο.

 

Η ίδια σοκαρισμένη, μιλώντας σε ιστοσελίδα αποκάλυψε: «Αρχικά γυρνούσα από την περιοχή της Καλλιθέας, όταν στη λεωφόρο Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, αισθάνομαι ότι κάποιος με ακολουθεί. Ήμασταν με τα πόδια και εγώ και εκείνος. Αισθάνθηκα κάπως ανήσυχα εκείνη την ώρα γιατί ήταν και αργά ήταν γύρω στις 00:30. Ξεκίνησα να περπατάω πιο γρήγορα προς το σπίτι μου. Κάποια στιγμή τον έχασα, αλλά έκανα λάθος γιατί την ώρα που κατευθυνόμουν προς την είσοδο της πολυκατοικίας τον είδα ξανά. Άνοιξα την πόρτα, μπήκα γρήγορα και ταυτόχρονα έκλεισα με τα χέρια την πόρτα, ώστε να μην έχει χρόνο να μπει. Τότε, όπως φαίνεται στο βίντεο, εμφανίζεται αυτός. Εγώ μέχρι τότε δεν ήξερα ότι αυτός περπατούσε και είχε έξω το μόριο του. Στην κάμερα το είδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα στην αστυνομία και  έκανα μήνυση».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/984474_i-astynomia-synelave-ypopto-gia-tin-sexoyaliki-epithesi

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο