Εναλλακτικό δελτίο: πανεπιστήμιο, κατοικίδια, η επίμαχη γνωμάτευση της Γερμανικής Βουλής, μετανάστες στη Β. Ήπειρο, Ρούπελ.

7/4/20 | 0 | 0 | 1,834 εμφανίσεις

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νικόλαος Παπαϊωάννου μιλά για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου στην ψηφιακή εποχή και για το πως προδιαγράφεται το μέλλον της Ανώτατης εκπαίδευσης. Ο κ. Ν. Παπαϊωάννου ως καθηγητής Κτηνιατρικής υποστηρίζει, επίσης, πως δεν πρέπει να ανησυχούμε από τα κατοικίδια ζώα για μετάδοση του ιού. Γι αυτό ας μην τα φερθούμε βάναυσα.

Ο Πρέσβης ε.τ. Νικόλαος Κανέλλος σχολιάζει την εισήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Γερμανικής Βουλής η οποία επιρρίπτει ευθύνες στην Ελλάδα για τη διαχείριση του θέματος της υβριδικής πίεσης της Τουρκίας στον Έβρο.

Ο Υποστράτηγος ε.α. και οικονομολόγος Γεώργιος Χατζηθεοφάνους θέτει το ζήτημα της εγκατάστασης χιλιάδων μεταναστών στην Αλβανία, στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου για αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της περιοχής.

Θυμίζει, επίσης, τη μάχη του Ρούπελ με αφορμή την 6η Απριλίου, ημέρα της γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας σκιαγραφεί το πως θα είναι η εκπαίδευση στο άμεσο μέλλον και επικαλείται αισιόδοξες προβλέψεις επιστημόνων σχετικά με τον κορονοϊό.

Category: Εκδηλώσεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    AΡΙΑΔΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗ Χτες δεν ακούστηκε η σπηλαιώδης φωνή της. Βγήκα στις δύο το πρωί, στις τρεις. Ούτε η βαριά φιγούρα της να ψάχνει στους κάδους και να κόβει με το βλέμμα τα αυτοκίνητα σαν τσομπάνισσα που φυλάει το βοσκοτόπι ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας