Εναλλακτικό δελτίο: πανεπιστήμιο, κατοικίδια, η επίμαχη γνωμάτευση της Γερμανικής Βουλής, μετανάστες στη Β. Ήπειρο, Ρούπελ.

7/4/20 | 0 | 0 | 1,815 εμφανίσεις

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νικόλαος Παπαϊωάννου μιλά για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου στην ψηφιακή εποχή και για το πως προδιαγράφεται το μέλλον της Ανώτατης εκπαίδευσης. Ο κ. Ν. Παπαϊωάννου ως καθηγητής Κτηνιατρικής υποστηρίζει, επίσης, πως δεν πρέπει να ανησυχούμε από τα κατοικίδια ζώα για μετάδοση του ιού. Γι αυτό ας μην τα φερθούμε βάναυσα.

Ο Πρέσβης ε.τ. Νικόλαος Κανέλλος σχολιάζει την εισήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Γερμανικής Βουλής η οποία επιρρίπτει ευθύνες στην Ελλάδα για τη διαχείριση του θέματος της υβριδικής πίεσης της Τουρκίας στον Έβρο.

Ο Υποστράτηγος ε.α. και οικονομολόγος Γεώργιος Χατζηθεοφάνους θέτει το ζήτημα της εγκατάστασης χιλιάδων μεταναστών στην Αλβανία, στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου για αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της περιοχής.

Θυμίζει, επίσης, τη μάχη του Ρούπελ με αφορμή την 6η Απριλίου, ημέρα της γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας σκιαγραφεί το πως θα είναι η εκπαίδευση στο άμεσο μέλλον και επικαλείται αισιόδοξες προβλέψεις επιστημόνων σχετικά με τον κορονοϊό.

Category: Εκδηλώσεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    19/4/21 | (1 σχόλια)
    Χρήστος Μιχαηλίδης 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, 20:51 Το διπλωματικό πρωτόκολλο σπάνια επιτρέπει να γίνεται viral σε μια συνέντευξη-μπρίφινγκ προς δημοσιογράφους δύο υπουργών Εξωτερικών, έπειτα από συνάντησή τους. Προφανώς, λογάριαζε χωρίς τον έλληνα ΥΠΕΞ! Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας μετέβη την Πέμπτη ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο