Σάλος με βίντεο Τούρκου διακινητή: «Έχω γεμίσει την μισή Ευρώπη με παράνομους μετανάστες»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ανατριχιαστική η ομολογία του Τούρκου διακινητή λαθρομεταναστών στο βίντεο που ακολουθεί: «Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 20 χρόνια, ζω από αυτό, περνώντας από τα σύνορα, παίρνω 500-600 ευρώ ανά κεφαλή, ήμουν 6 χρόνια στη φυλακή για τον λόγο αυτό, τώρα ο Ερντογάν άνοιξε τα σύνορα και βγήκα για να βγάλω λεφτά, έχω γεμίσει την μισή Ευρώπη με μετανάστες».

Nic 🇬🇷🇨🇾@NicAthens

Turkish trafficker: i’m doing this job for 20 years, i live by it, i passing bumans from the borders, i get 500-600 euro each head, i was 6 years in prison for this reason, now Erdogan opened the border and i came out to make money, i have filled the half Europe with immigrants.

Ενσωματωμένο βίντεο

463 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Εισβολή: 150.000 αλλοδαποί έτοιμοι για Λέσβο

Την ίδια στιγμή που η ομολογία αυτή απαντάει ακόμη και στους πιο επίμονους που μιλούν για ανθρωπισμό και αλληλεγγύη, η ελληνική κυβέρνηση αναφέρει ότι προετοιμάζεται για 150.000 εισερχόμενους αλλοδαπούς που αναμένεται να προσπαθήσουν να φτάσουν στο νησί της Λέσβου στο Ανατολικό Αιγαίο από τις τουρκικές ακτές με βάρκες. Οι ελληνικές αρχές προέβησαν στην αξιολόγηση αυτή αφού επεξεργάστηκαν πολλά αντικείμενα πληροφοριών και δεδομένων από διάφορες πηγές. Ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που προετοιμάζονται για να κάνουν το ταξίδι από την τουρκική ακτή προς τα ελληνικά νησιά στο Ανατολικό Αιγαίο έχει επιβεβαιωθεί από εκτιμήσεις του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Άλλωστε ο Ερντογάν έχει πολλάκις προειδοποιήσει πως θα ανοίξει τα σύνορα για την Ευρώπη στους αλλοδαπούς, αν δεν πάρει αυτά που θέλει από τους αξιωμαοτύχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και βέβαια η ακτοφυλακή του τουρκικού καθεστώτος δεν ανταποκρίνεται στις ελληνικές αρχές και την Frontex, αλλά αντιθέτως βοηθά να διασχίσουν σκάφη γεμάτα με αλλοδαπούς τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας.

Τη Δευτέρα, αναφέρθηκε ότι πάνω από 1.000 αλλοδαποί έχουν φτάσει στα ελληνικά νησιά μόνο τις τελευταίες 24 ώρες.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/853781_salos-me-vinteo-toyrkoy-diakiniti-eho-gemisei-tin-misi

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα