Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου: «27.000 μετανάστες όταν παίρνουν το επίδομα στη Λέσβο κάνουν τα ΑΤΜ απροσπέλαστα»

18/1/20 | 0 | 0 | 174 εμφανίσεις

Επειδή έχουν ακούσει πολλές εξαγγελίες και δεν υλοποιήθηκε καμία, όλοι είναι δύσπιστοι καθώς πιστεύουν ότι είναι ένας τρόπος να χτιστεί μια άλλη δομή».

Ο περιφερειάρχης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό χαρακτήρισε το θέμα ως «χειροβομβίδα που έχει απασφαλιστεί» και παρατήρησε, δε, ότι «όταν ήταν το απαγορευτικό απόπλου πριν από 10 ημέρες, σε μια ημέρα είχαμε 283 αφίξεις με καρυδότσουφλα ενώ τα μεγάλα πλοία δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν».

«Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα που η κυβέρνηση το πήρε επιπόλαια. Χρειάζονται μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης προς τους πολίτες. Απτά και εφαρμοσμένα μέτρα πρέπει να υπάρξουν» 

Περιγράφοντας, εξάλλου, τις εικόνες που ζουν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης από την παρουσία των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων είπε ότι «όταν παίρνουν το βοήθημα οι μετανάστες τα ΑΤΜ είναι απροσπέλαστα για 4-5 ημέρες, μέρα-νύχτα».

Σύμφωνα με τον κ. Μουτζούρη σε όλη την Μυτιλήνη ζουν 27.000 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ από αυτούς 22.000 είναι στη Μόρια.

«Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα που η κυβέρνηση το πήρε επιπόλαια. Χρειάζονται μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης προς τους πολίτες. Απτά και εφαρμοσμένα μέτρα πρέπει να υπάρξουν» κατέληξε ο κ. Μουτζούρης.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα το θέμα για την Ελλάδα είναι τεράστιο όπως δείχνουν και τα στοιχεία αφίξεων και κανείς δεν φαίνεται να παίρνει θέση επίσημα.
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/838990_perifereiarhis-v-aigaioy-27000-metanastes-otan-pairnoyn

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας