«Τα βρήκαν» Ε.Μαρινάκης και Γ.Αγγελοπούλου μετά από 5 χρόνια «άγριας» κόντρας

22/9/19 | 0 | 0 | 224 εμφανίσεις

H παρουσία του εφοπλιστή και επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη στη δεξίωση για τη βάφτιση της εγγονής της Γιάννας Αγγελοπούλου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Παλαιό Ψυχικό, φαίνεται ότι σηματοδοτεί το τέλος της ρήξης των τελευταίων ετών μεταξύ των δύο.

Ο Ε.Μαρινάκης αφίχθηκε στην έπαυλη της οδού Δρυάδων, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, και κάθισε στην εκδήλωση στο κεντρικό τραπέζι, με την ίδια την κ. Αγγελοπούλου, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο!

Μία κόντρα που διήρκεσε πέντε χρόνια, από τις δημοτικές του 2014, με μια ανεξήγητη επίθεση της Γιάννης Αγγελοπούλου κατά του Γ.Μαρινάκη (ήταν βέβαια και η εποχή που είχε «αγκαλιάσει» τον Α.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος ανταπάντησε σε εξίσου σκληρό τόνο μέσω του δημάρχου Πειραιά Γ.Μώραλη, αλλά προφανώς οι λόγοι της τότε επίθεσης φαίνεται ότι εξέλιπαν.

Ή επισκιάστηκαν από άλλους σημαντικότερους.

Πάντως καλά ενημερωμένη πηγή κοντά και στους δύο σχολίαζε ότι «Η προσέγγιση έχει ξεκινήσει από πέρσι, όταν συναντήθηκαν σε «μυστικό δείπνο» με την Γιάννα Αγγελοπούλου, στο αγαπημένο glamorous στέκι της Γιάννας, στο prive club «Salon de bricolage», στο Κολωνάκι».

Σε αυτά τα επίπεδα, άλλωστε, δεν υπάρχουν μόνιμες έχθρες. Υπάρχουν μόνιμα συμφέροντα…

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/806322_ta-vrikan-emarinakis-kai-gaggelopoyloy-meta-apo-5-hronia-agrias

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο