Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στα Σκόπια ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μία μέρα μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα

Στα Σκόπια έφθασε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας για επίσημες επαφές ένα 24ωρο μετά την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο Χουλουσί Ακάρ θα συναντηθεί με την ομόλογό του, Ράντμιλα Σέκερινσκα της Βόρειας Μακεδονίας ως μέρος των επαφών του, ενώ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της χώρας Γκριγκόρ Ιβάνοφ, τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και τον πρόεδρο της Βουλής Ταλάτ Τζαφέρι.

pronews.gr

spot_img

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον τουρκο υπουργο Εθνικης Αμυνης κ. Ακαρ θα δεχθει ο Σκοπιανος Προεδρος κ. Ιβαν-ωφ τον Ελληνα πρωθυπουργο ,η, τον Ελληνα ομολογο του κ. Αποστολακη γιατι δεν τους δεχθηκε;;;;.
    Θ’αχει πλακα να εχουμε αερομαχιες με τουρκικα αεροπλανα και στον εναεριο χωρο των Σκοπιων , που ”ντεμεκ” απο χθες ,μονοι μας , αναλαβαμε να τον επιτηρουμε.
    Ολα να τα περιμενουμε απο την πρεμουρα μας να ”παρουμε” και το βραβειο Νομπελ.

    • Πώς να τους δεχθεί ο Ιβανώφ (γιατί βάζεις πάντα μία διαχωριστική παύλα στο όνομα;), αφού δεν αναγνωρίζει την Συμφωνία των Πρεσπών και αρνείται να υπογράψει τον εφαρμοστικό νόμο της; Να τούς δεχθεί ως τι, ως φίλους τού Ζάεφ;

      • Και αλλοτε το εγραψα . Γιατι εχει καταληξη -ωφ στο επιθετο του ,που δειχνει την βουλγαρικη καταγωγη και -γιατι οχι – και συνειδηση του .
        Ειναι και σ’εσας γνωστο οτι οι Βουλγαροι , απο το 1903 με τον στρατηγο τους Σαντασκι πρωτοστατησαν για την ανεξαρτητη Μακεδονια μεχρι το 1944 με τον Δημητρωφ , αλλα τους ”τριπλαρε” τοτε ο ΤΙΤΟ και ”ομοσπονδοποιησε” την εως τοτε Δαρδανια σε Μακεδονια , που εκτοτε διεκδικουσε -και δεν αποκλειεται παλι να διεκδικησει μετα τις Πρεσπες -την Μακεδονια του Αιγαιου και την Μακεδονια του Πιρίν ,στην οποιαν υπεστηριζαν και υποστηριζουν οτι κατοικουν αδελφια και ξαδελφια τους, τωρα μαλιστα που ομιλουν και την ”μακεδονικη” γλωσσα τους, την οποιαν ευτυχως αρνουνται οι Βουλγαροι , γιατι θεωρουν -οπως και ειναι- την γλωσσα των Σλαβοσκοπιανων ως κραμα Βουλγαροσερβικης διαλεκτου .
        Και αν οι δικοι μας κ.κ.κ Κοτζιας, Τσιπρας και Καμμενος μιλουσαν πρωτα με τους Βουλγαρους – ο πρωθυπουργος τους Μπορισωφ καταγεται απο την ” Μακεδονια” του Πιριν- δεν θα υπεγραφαν οτι οι Σκοπιανοι ομιλουν την ”μακεδονικη ” γλωσσα, που ουδεποτε ιστορικως υπηρξε και εγραφη .
        Προφανως αλλοι εκτος Βαλκανικης δεν ηθελαν αυτην την προσυνεννοηση ,η, οι τρεις προαναφερθεντες δικοι μας ”εχασαν τα μυαλα τους” και αγνοησαν τους Βουλγαρους Προεδρο και πρωθυπουργο κ. Μπορισωφ.

        • Ε, και τι; Μήπως δεν το ξέρομε ότι είναι Βούλγαροι; Το -ωφ δεν δείχνει απαραιτήτως βουλγαρική καταγωγή, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.

          “κ.κ.κ Κοτζιας, Τσιπρας και Καμμενος”

          Τρία “κ.κ.κ.” επειδή έπονται τρία ονόματα; Κι αν ήταν δέκα; 🙂 Όχι, καλέ μου φίλε, μέχρι δύο βάζεις, ποτέ παραπάνω.

  2. Ολοι το ξερουμε -γραφετε- οτι ειναι Βουλγαροι . Ομως οι κ.κ. Τσιπρας , Κοτζιας και ολοι οι υποστηρικτες της Συμφωνιας συνελληνες , τους θεωρουν Μακεδονες και υπεγραψαν και το Πιστοποιιτικο γεννησεως και βαπτισεως τους .
    Οσο για το τριτο” κ ”, -που πρωτη φορα το εγραψα -το εκανα για να μη παρεξηγηθει ο κ. Καμμενος .
    Ευχαριστω για την προσφωνηση σας ”καλε μου φιλε”.
    Παντα προηγειται της φιλιας ενα δυνατος καυγας.
    Να συνεχισετε τις οποιες διαφωνιες σας ,χωρις ανοικειους χαρακτηρισμους και υβριστικες φρασεις και λεξεις προς ολους τους συνανιχνευτες. Καληνυχτα.

    • Oι Τσίπρας και Κοτζιάς δεν τούς “θεώρησαν” (sic) Μακεδόνες. Ξέρουν πολύ καλά τι είναι, άλλο αν ενέδωσαν για λόγους που αυτοί ξέρουν στους παραλογισμούς των Σκοπιανών Σλάβων.

      Μάλλον δεν κατάλαβες τι σού έγραψα για το τρίτο “κ.”, αλλά δεν πειράζει. Γενικώς, έχεις μία εμμονή με το “κ.”, το οποίο δεμ χρησιμοποιείς, όπως σού ξανάπα πάντα σωστά, αλλά αυτό είναι δική σου δουλειά.

      Το πώς θα συνεχίσω, αν συνεχίσω, τις όποιες διαφωνίες, εξαρτάται και από τον συνομιλητή και το πόσο εκνευριστικός γίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα