Χρήστος Κωνσταντινίδης: Μία τουρκική πρόκληση που πέρασε στα… ψιλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ένα παρασκήνιο της επίσκεψης Ερντογάν στην Ελλάδα κατά την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο μετέφερε ο δημοσιογράφος του Sportdog.gr Χρήστος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Leaders που παρουσιάζει ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star Channel Ηλίας Παπανικολάου, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.

Τουρκάλα δημοσιογράφος, διπλωματική συντάκτρια της Σαμπάχ, από τους εκπροσώπους του Τύπου που συνοδεύει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα ταξίδια του εμφανίστηκε με δύο σημαίες στο πέτο του λευκού σακακιού της.

Η μία σημαία ήταν η τουρκική. Η άλλη όμως;

Όπως μας ενημερώνει ο «ΒΗΜΑτοδότης» και προκύπτει και από την φωτογραφία που εξασφάλισε για τη στήλη του, ήταν σημαία του ψευδοκράτους και η εν λόγω δημοσιογράφος, όπως αναφέρει, την έδειχνε μάλιστα προκλητικά σε όλους.

Ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του Προεδρικού Μεγάρου, η οποία με τη σειρά της πρέπει να ειδοποίησε την τουρκική πρεσβεία και ένας από την Τουρκική πρεσβεία την πλησίασε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο και της είπε να βγάλει από το πέτο της τη σημαία του ψευδοκράτους.

Όντως την αφαίρεσε χωρίς καμιά διαμαρτυρία.

Το όνομα της δημοσιογράφου

Όπως ανέφερε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης η δημοσιογράφος ονομάζεται Μπετούλ Ουστά! Καλύπτει το διπλωματικό ρεπορτάζ και θέματα άμυνας. Έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο του Εσκί Σεχίρ.

Τον Δεκέμβριο του 2021 η εφημερίδα Σαμπάχ βραβεύτηκε με το βραβείο «Zafer Media» από το Κέντρο Διεθνών Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών που έχει ως έδρα το Αζερμπαϊτζάν για την κάλυψη των γεγονότων στον πόλεμο των 44 ημερών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ο οποίος εξελίχθηκε σε ταπεινωτική ήττα για την Αρμενία, καθώς το Αζερμπαϊτζάν επανέκτησε το 75% των εδαφών της Αυτόνομης Δημοκρατίας του Αρτσάχ, η οποία πριν μερικούς μήνες, όπως είχατε ενημερωθεί οδηγήθηκε σε αυτοδιάλυση μετά από νέα επίθεση του Αζερμπαϊτζάν, η οποία προκάλεσε τον εκπατρισμό 120.00 Αρμενίων του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η Ουστά ήταν αυτή που παρέλαβε το σχετικό βραβείο σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Άγκυρας, κάτι που δείχνει πολλά για την αναγνώριση που έχει στο Μέσο που εργάζεται. Σημειωτέον, ότι η εφημερίδα Σαμπάχ θεωρείται ως φερέφωνο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Οποιοδήποτε ρεπορτάζ αφορά τη MİT και τις δράσεις (όπως η εξακρίβωση δικτύου της Μοσάντ για παράδειγμα) της δημοσιεύονται πρώτα στη συγκεκριμένη εφημερίδα.

Δείτε το απόσπασμα με την παρέμβαση του Χρήστου Κωνσταντινίδη:

@xkon1984 Πρόκληση μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο με Τουρκάλα δημοσιογράφο που εργάζεται στην εφημερίδα-φερέφωνο των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών – Από την εκπομπή Leaders στις 11/12/2023 #turkey #diplomacy ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristos Konstantinidis

Υπερασπίστηκε Γεραπετρίτη για την υπόκλιση

Η Ουστά στο προφίλ σχολίασε τον θόρυβο που προέκυψε κατά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα με αφορμή την υπόκλιση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη. Μοιράστηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το στιγμιότυπο που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στην Ελλάδα και υπερασπίστηκε τον επικεφαλής της Ελληνικής Διπλωματίας για την κίνησή του.

“Παρακολούθησα την επίσκεψη. Ο υπουργός # Γεραπετρίτης υποδέχθηκε τον Πρόεδρο # Ερντογάν στο αεροδρόμιο σύμφωνα με διπλωματική ευγένεια. Ούτε αυτή η κίνηση τον μείωσε, έδειξε μάλιστα ότι γνωρίζει την κρατική διαδικασία και έχει επίγνωση της ζημιάς που προκαλεί στην #Ελλάδα η ανοησία στην επιδίωξη πολιτικών εντυπώσεων”, ανέφερε στον λογαριασμό της στο “Χ” (πρώην twitter) η Τουρκάλα δημοσιογράφος.

Δείτε όλη την εκπομπή Leaders:

 

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα