ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Κύμα βιασμών

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ανηλίκων από μετανάστες 

Image Photo © Jesus Merida / SOPA Image/SIPA

Τρεις μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Φινλανδία, η συζήτηση για το άσυλο αναζωπυρώνεται στη χώρα, μετά τη σύλληψη δεκαπέντε ατόμων που ζητούν άσυλο και προσφύγων που είναι ύποπτοι για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών.

Οι Φινλανδοί υψώνουν και αυτοί τη φωνή τους για τη μετανάστευση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Monde, η χώρα αντιμετωπίζει σήμερα πολλές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμών ανήλικων κοριτσιών από άτομα που ζητούν άσυλο και πρόσφυγες. Τόσο που το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου, η λαϊκή πρωτοβουλία, που ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου για να ζητήσει την ανάκληση της άδειας διαμονής για τους πρόσφυγες που καταδικάστηκαν για σεξουαλικά εγκλήματα, συγκέντρωσε 90.000 υπογραφές, ενώ χρειάζονται μόνο 50.000 για να ξεκινήσει συζήτηση στο Κοινοβούλιο.

Η εφημερίδα λέει ότι μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα, μόνο 13.000 άνθρωποι υποστήριζαν τη λαϊκή πρωτοβουλία. Εντούτοις, μια υπόθεση φαίνεται να ξεσήκωσε ένα μέρος της φινλανδικής κοινής γνώμης: η σύλληψη τριών ατόμων ξενικής καταγωγής και η ταυτοποίηση τέταρτου ύποπτου για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών κάτω των 15 ετών, στη δυτική πόλη Οουλου, δυτικά της χώρας.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, εννέα άτομα ξενικής καταγωγής συνελήφθησαν στη χώρα, ύποπτα για τις ίδιες πράξεις εναντίον τριών ανήλικων κοριτσιών. Η Le Monde διευκρινίζει ότι οι ύποπτοι ενήργησαν με τον ίδιο τρόπο: ήρθαν σε επαφή με τα θύματά τους μέσω των κοινωνικών δικτύων, έκλεισαν ραντεβού και τις κακοποίησαν.

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου το βράδυ, νέα παρόμοια επιχείρηση. Οι δυνάμεις ασφαλείας του Ελσίνκι ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τρεις άνδρες. Οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά ο τρίτος, ξενικής  καταγωγής, είναι ύποπτος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη.

“Είναι απαράδεκτο κάποιοι απ’ αυτούς που ζητούν άσυλο και πρόσφυγες να φέρνουν στη χώρα μας το κακό και να κουβαλούν μαζί τους την ανασφάλεια”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Φιλανδίας Σάουλι Νιίνιστε σε δήλωσή του το Σάββατο. Και πρόσθεσε “κάθε άτομο που επιθυμεί να προσαρμοστεί στη ζωή στην κοινωνία μας το αξίζει”.

Πηγή: https://www.valeursactuelles.com/monde/immigration-la-finlande-secouee-par-des-viols-sur-mineures-102862

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φαινεται οτι και οι ”ψυχροι” Φινλανδοι νομιζουν οτι ημερευει το θηριο της αρσενικης λιμπιντο στους στερημενους μεταναστες , οι οποιοι ουδεποτε στην ζωη τους ειδαν δημοσιως γυμνο σωμα γυναικων.
    Στην Ελλαδα μας -και οχι μονο- πιτευουν πολλοι σαυτες τις αυταπατες ,γιατι θεωρουν οτι ο Παναγαθος εξαρχης επλασε εκτος απο τον ανδρα και την γυναικα και το τριτο φυλο ,αλλα αυτο -μαζι και με αλλα- ”θεριευει” το θηριο των νατουραλιστων ακροδεξιων , οι οποιοι -αν συνεχισθει η νοοτροπια των ουδετεροτητος σε ολες τις σταθερες αξιες – μπορει αυτοι να αλλαξουν την Ευρωπη.
    Σημεια των καιρων θα πουμε . Μπορει .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα