Το ‘τερμάτισε’ ο Ερντογάν: «Η Τροία είναι σύμβολο του παρελθόντος της Τουρκίας – Αντιπροσωπεύει όλους εμάς!»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

O Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με νέους στο Τσανάκκαλε, όπου πήγε για την πρεμιέρα ενός ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο Μουσείο της Τροίας του Çanakkale. Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ήταν προνόμιο μου να ανοίξω το Μουσείο της Τροίας. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι μαζί σας σε ένα τέτοιο πρόγραμμα από τότε που άνοιξε. Σήμερα, βιώνω και τους δύο ενθουσιασμούς ταυτόχρονα.

Αυτό το Μουσείο της Τροίας στο οποίο βρισκόμαστε είναι ένα από τα πιο όμορφα, πιο σημαντικά πολιτιστικά και καλλιτεχνικά έργα που έχουμε φέρει στη χώρα μας, η οποία φιλοξενεί τον πλούτο αυτών των εδαφών από τα αρχαία χρόνια. Οι επισκέπτες που επισκέπτονται το μουσείο βρίσκονται σε μια ιστορία που εκτίθεται σε επτά τίτλους. Καταρχήν θα ήθελα να επισημάνω.

Η Τροία είναι η Ανατολία. Η Τροία είναι σύμβολο ενός παρελθόντος που αντιπροσωπεύει όλους εμάς καθώς και όλους τους λαούς που έζησαν στην Ανατολία.

https://europost.gr/to-termatise-o-erntogan-i-troia-symvolo-parelthontos-tis-toyrkias/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ”ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΡΑ”ΤΟΥ Κ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ -ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ-ΙΤΑΛΩΝ – ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟΝ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ Κ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ ,ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΔΙΕΤΥΠΩΣΕ Ο ΟΖΑΛ -Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ- ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ”ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ” ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα