Το «κόλπο γκρόσο» με Καρατζαφέρη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ποιος και πώς σχεδίαζε να επαναφέρει τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ στη ΝΔ
Πριν φύγει ο Γρηγόρης Δημητριάδης από το Μαξίμου είχε έτοιμο κόλπο γκρόσο για να διασπάσει τα άκρα της Δεξιάς και κυρίως να επιφέρει καίριο πλήγμα στον Κυριάκο Βελόπουλο που φαίνεται να συγκεντρώνει ένα αξιόλογο ποσοστό.

Συγκεκριμένα σχεδίαζε να επαναφέρει στην ΝΔ τον Γιώργο Καρατζαφέρη για να παίζει “μπάλα” κάθε μεσημέρι από το «Αρτ», το προσωπικό του τηλεοπτικό κανάλι και ως θυρωρός της “γαλάζιας πολυκατοικίας” να απευθύνεται στο ακροατήριο – ψηφοφόρους του Βελόπουλου με τους οποίους που επί χρόνια πορεύονταν “χέρι – χέρι” ο Καρατζαφέρης… Αν και μικρός ο Γρηγόρης ωστόσο θυμάται καλά πως ο παππούς και η γιαγιά του στα τέλη της δεκαετίας του 80 διεξήγαγαν ανορθόδοξο προεκλογικό πόλεμο κατά του Ανδρέα Παπανδρέου , έχοντας ως προμετωπίδα τον Καρατζαφέρη. Ήταν η εποχή που ο Καρατζαφέρης έγραφε εκπομπές υπέρ του Μητσοτάκη και με κασέτες τις έστελναν σε ολόκληρη την επικράτεια μέσω ταχυδρομείου.

Όμως το σατανικό σχέδιο Δημητριάδη όπως και πολλά άλλα παρέμειναν ημιτελή στις ντουλάπες του Μαξίμου από την στιγμή που εκείνος αποχώρησε από την κυβέρνηση.

Το ερώτημα είναι εάν επανακάμψει – έστω και παρασκηνιακά- στην κυβέρνηση ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Προς το παρόν φαίνεται χλωμό έως και αδύνατον καθώς η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στους New York Times απομάκρυνε ακόμη περισσότερο τον ανιψιό από τον θείο.

Κάπως έτσι γράφεται η ιστορία στα καμαρίνια της εξουσίας. Με ίντριγκες και πάθη. Με συνακροάσεις και παράπλευρες απώλειες…

Δ.Β.
https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/167537/to-kolpo-groso-me-karatzaferi
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα