Το βίντεο-αγιογραφία της Τουρκίας, που ετοίμαζε ο Mike Flynn, για να δικαιολογήσει τα βρώμικα τουρκοδολάρια που πήρε

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η εργασία του Mike Flynn υπέρ της Τουρκίας: Ένα ημιτελές ντοκιμαντέρ για την ενίσχυση της εικόνας της χώρας
Ένα αδημοσίευτο βίντεο φαίνεται να αποτελεί τον πυρήνα του έργου του Flynn Intel Group, αξίας $ 530.000, για λογαριασμό της Τουρκίας
Το περασμένο φθινόπωρο, καθώς ο απόστρατος στρατηγός Mike Flynn γυρνούσε τη χώρα δημοκοπώντας για τον Donald Trump, ο επιχειρηματικός του συνεργάτης βρισκόταν σε ένα μικρό δωμάτιο ξενοδοχείου της Ουάσινγκτον με τον πρώην επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας, για να εργαστούν σε ένα ξεχωριστό έργο.
Στρατηγέ, γεια. Είμαι ο Bijan Kian, σας καλωσορίζω στην Ουάσινγκτον“, ο κ. Kian, επικεφαλής της συμβουλευτικής εταιρείας του κ. Flynn, χαιρέτησε τον Τούρκο αξιωματούχο. “Ο συνεργάτης μου, ο στρατηγός Flynn, σας στέλνει τα χαιρετίσματά του.
Η συνάντηση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βιντεοσκοπήθηκε ως μέρος ενός ντοκιμαντέρ, που η Flynn Intel Group παρήγαγε για έναν Τούρκο επιχειρηματία, ο οποίος πλήρωσε 530.000 δολάρια στην εταιρία lobbying, για να γυαλίσει την εικόνα της χώρας μετά από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα. Η σύμβαση αυτή έθεσε τον κ. Flynn υπό νομική απειλή.
Η ημιτελής, αδημοσίευτη ταινία, λεπτομέρειες της οποίας δεν έχουν ξαναναφερθεί, φαίνεται να αποτελεί τον πυρήνα του έργου του Flynn Intel Group για τα τουρκικά συμφέροντα.
Η σύμβαση βρίσκεται στο επίκεντρο μιας ευρείας έρευνας σχετικά με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του κ. Flynn. Τον Φεβρουάριο ο πρώην στρατηγός τριών αστέρων αναγκάστηκε να παραιτηθεί, μετά τα πυρά για τις αντιφατικές του δηλώσεις, σχετικά με τις επαφές του με ρώσους αξιωματούχους, πριν από την ορκομωσία, μετά από 24 ημέρες, ως σύμβουλος ασφάλειας του κ. Trump.
Ο κ. Flynn δεν αποκάλυψε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση μέχρι τον Μάρτιο ότι η εταιρεία του πληρώθηκε για να εκπροσωπεί τα τουρκικά συμφέροντα. Τώρα υπόκειται κονγκρεσιακές, στρατιωτικές και ποινικές έρευνες για κατηγορίες ότι κακώς απέκρυψε τους οικονομικούς δεσμούς του με την Τουρκία και τη Ρωσία, αλλά και κατά πόσο οι δεσμοί αυτοί έπαιξαν κάποιο ρόλο στις αποφάσεις του ως σύμβουλος του προέδρου.
Μαζί με τα χρήματα του Τούρκου επιχειρηματία, ο κ. Flynn έλαβε 33.750 δολάρια από ένα ρωσικό κρατικό δίκτυο ειδήσεων για να ταξιδέψει στη Μόσχα το 2015, να καθίσει δίπλα στον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν σε ένα γκαλά και να δώσει μια δημόσια συνέντευξη για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
Ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βιρτζίνια κλήτευσε ως μάρτυρες πρόσφατα άτομα που εργάστηκαν για τον όμιλο Flynn Intel. Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Flynn δήλωσε ότι θα επικαλεστεί το δικαίωμα του, που απορρέει από το Πέμπτο Ψήφισμα, ενάντια στην αυτοενοχοποίηση και θα αρνηθεί να ανταποκριθεί στην κλήτευση από την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, η οποία διερευνά ισχυρισμούς για ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Την Τρίτη, ο κ. Flynn δήλωσε ότι θα επιδώσει έγγραφα από τις επιχειρήσεις του στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, σχετικά με ένα πρόσωπο που γνωρίζει το θέμα. Ο όμιλος Flynn Intel έκλεισε τον Νοέμβριο.
Ο Robert Kelner, ο πληρεξούσιος του κ. Flynn και του Flynn Intel Group, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε. Στο παρελθόν, ο κ. Kelner είχε επικρίνει τους «αβάσιμους ισχυρισμούς» εναντίον του κ. Flynn και δήλωσε ότι ελπίζει πως ο κ. Flynn θα έχει την ευκαιρία να πει την ιστορία του. Ο κ. Kian δεν προέβη σε σχόλια.
Η Flynn Intel Group προσέλαβε επαγγελματίες για να γυρίσει το ντοκιμαντέρ και στη συνέχεια προσπάθησε να αποκρύψει το ρόλο του στην παραγωγή της ταινίας, σύμφωνα με τον David Enders, πρώην ανταποκριτή της VICE News, που προσλήφθηκε για να εργαστεί στο έργο. Η Wall Street Journal εξέτασε τα βίντεο που είχαν ετοιμαστεί για το ημιτελές ντοκιμαντέρ, το οποίο ανακλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, δύο ημέρες πριν ζητηθεί επίσημα από τον κ. Flynn να γίνει σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του προέδρου.
Ο κ. Enders και η κα Rudi Bakhtiar, πρώην anchorwoman του CNN, η οποία προσλήφθηκε ως αφηγήτρια της ταινίας, δήλωσαν ότι η αποκάλυψη του Μαρτίου σχετικά με το έργο του κ. Flynn ως ξένου πράκτορα τους προκάλεσε σοκ.
Η κυρία Bakhtiar δήλωσε ότι παραπλανήθηκε για τις αληθινές προθέσεις της ταινίας, η οποία είπε ότι επικεντρώθηκε στην επίθεση εναντίον του εν Αμερική Τούρκου ιμάμη, τον οποίο ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατηγορεί για την ενορχήστρωση του στρατιωτικού πραξικοπήματος του περασμένου καλοκαιριού. Είπε ότι θεώρησε ότι το έργο θα παράγει ένα αντικειμενικό, ερευνητικό ντοκιμαντέρ για την Τουρκία και τον ιμάμη Fethullah Gulen.
Αφού τα σχέδια για το ντοκιμαντέρ προχώρησαν το περασμένο φθινόπωρο, ο κ. Enders δήλωσε ότι ο κ. Kian του είπε ότι “δεν θέλεις να γνωρίζεις ποιος ήταν πίσω από την ταινία για τον κ. Gulen”, τον οποίο ο κ. Ερντογάν θέλει οι ΗΠΑ να εκδώσουν στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ηγεσίας τρομοκρατικής ομάδας, υπεύθυνης για το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου καλοκαιριού.
Ο Bijan είπε ότι δεν θέλουν να συνδέονται μ’ αυτό με κανέναν τρόπο”, δήλωσε ο κ. Enders. Είπε: « Δεν θέλουμε να γνωρίζει κανείς ότι η Flynn Intel Group έχει να κάνει με αυτό το έργο». Ο κ. Enders είπε ότι ο κ. Kian δεν εξήγησε τους λόγους.
Το έργο ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, αφού ο κ. Ερντογάν απεσώβησε το  κακώς οργανωμένο στρατιωτικο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Ekim Alptekin, ένας Τούρκος επιχειρηματίας και υπερασπιστής του Ερντογάν, υπέγραψε τριμηνιαία σύμβαση με τον όμιλο Flynn Intel για να βοηθήσει τα τουρκικά συμφέροντα.
Ο κ. Alptekin, επικεφαλής της συμβουλευτικής εταιρείας με έδρα την Ολλανδία Inovo BV, και προέδρου του Business Council Τουρκίας-ΗΠΑ, μιας ομάδας που προωθεί τις επιχειρήσεις μεταξύ των δύο χωρών, δήλωσε ότι επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το ντοκιμαντέρ για να βοηθήσει στην ενημέρωση της Αμερικής για τους  κινδύνους του κ. Gulen.
«Σκεφτόμασταν ένα μικρό  60λεπτό βίντεο, όπου τα συμπεράσματα αυτά θα παρουσιάζονται στο κοινό», δήλωσε ο κ. Alptekin στην WSJ. «Νομίζαμε ότι θα μπορούσε να έχει ένα καλό αποτέλεσμα».
Ο κ. Gulen, ο οποίος ζει στην Πενσυλβάνια, έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι διαδραμάτισε κάποιο ρόλο στο αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκίας το προηγούμενο καλοκαίρι ή ότι ηγείται τρομοκρατικής ομάδας.
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν πει αρκετές φορές κατά το παρελθόν έτος, ότι η Τουρκία δεν έχει ακόμη παράσχει αρκετά στοιχεία για την έκδοση του κ. Gulen. Η άρνηση της Ουάσιγκτον να συμμορφωθεί με το αίτημα παραμένει ένα σημαντικό σημείο τριβής μεταξύ των δύο χωρών.
Στις 9 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία του κ. Alptekin έστειλε τα πρώτα 200.000 δολάρια στον όμιλο Flynn Intel, σύμφωνα με την πράξη καταχώρισης των ξένων πρακτόρων της εταιρείας, η οποία κατατέθηκε τον Μάρτιο. Ο κ. Alptekin είπε ότι τα χρήματα για το έργο προέρχονται από τους δικούς του λογαριασμούς και όχι από την τουρκική κυβέρνηση.
Τέσσερις μέρες αργότερα, ο όμιλος Flynn Intel έστειλε 40.000 δολάρια πίσω στην επιχείρηση του κ. Alptekin και το δικαιολόγησε ως αμοιβή για παροχή συμβουλών.
Ο κ. Alptekin δήλωσε ότι τα 40.000 δολάρια ήταν στην πραγματικότητα μια επιστροφή χρημάτων επειδή ο όμιλος Flynn Intel δεν είχε τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως είχε σχεδιαστεί.
Δεν είχαν κάποιο σχέδιο, έτσι παρέπεμψαν αμέσως σε μένα το κομμάτι lobbying“, δήλωσε ο κ. Alptekin. “Έτσι ήταν σαν μια επιστροφή χρημάτων σε μένα.”
Στην καταχώρηση των ξένων πρακτόρων της, η Flynn Intel Group δήλωσε ότι το έργο της «επικεντρώνεται στη βελτίωση της εμπιστοσύνης των επιχειρηματικών οργανώσεων των Η.Π.Α. ως προς την επιχειρηματική δραστηριότητα τους στην Τουρκία, ιδίως όσον αφορά τη σταθερότητα της Τουρκίας και την καταλληλότητά της ως χώρου επένδυσης και εμπορικής δραστηριότητας».
Στην Ουάσινγκτον, ο όμιλος Flynn Intel άρχισε να συλλέγει διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες για τον κ. Gulen, με ιδιαίτερη έμφαση στο δίκτυο σχολείων του στις ΗΠΑ.
Η εταιρεία προσέλαβε τον κ. Enders, ο οποίος δήλωσε ότι του ζητήθηκε να βρεις την ιστορική ταινία για τον Ayatollah Ruhollah Khomeini, τον Ιρανό ηγέτη που ανέλαβε την εξουσία το 1979, μετά την ανατροπή του σάχη της χώρας. Ο κ. Enders, ο οποίος είχε πληρωθεί 3.400 δολάρια για την δουλειά του, δήλωσε ότι του είχε ειπωθεί αρχικά, ότι η ταινία θα είναι ένα σωστά δομημένο ντοκιμαντέρ για το Ιράν“. Ο κ. Enders δήλωσε ότι αργότερα κατέστη σαφές ότι ο κ. Kian έβλεπε τον Gulen ως τον Τούρκο Αγιατολάχ.
Η κα Bakhtiar, η οποία προσλήφθηκε για τη διεξαγωγή συνεντεύξεων, και ο κ. Kian ήταν παλιοί οικογενειακοί φίλοι, συνδεόμενοι με την ιρανική καταγωγή τους. Ο κ. Kian, πρώην διευθυντής της Τράπεζας Εξαγωγών-Εισαγωγών, ήλθε σε επαφή μαζί της, για να  εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην κυρία Bakhtiar το 2005, όταν πέθανε ο πατέρας της. Ο θείος της κυρίας Bakhtiar, ο οποίος διετέλεσε ο τελευταίος πρωθυπουργός του Ιράν πριν από την επανάσταση του 1979, δολοφονήθηκε στο Παρίσι το 1991.
Η κα Bakhtiar είχε εργαστεί ως παρουσιάστρια στο CNN και ανταποκριτής στα Fox News, Voice of America και Reuters και είχε ταξιδέψει σε μερικά από τα πιο δύσκολα σημεία του κόσμου καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας της, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν και του Ιράκ.
Το περασμένο φθινόπωρο, η κ. Bakhtiar είπε ότι ο κ. Kian της είπε ότι ήθελε να την εντάξει σε ένα πολύ συναρπαστικόέργο για την Τουρκία. Εκείνη την εποχή, η Τουρκία βρισκόταν εν μέσω μιας σαρωτικής εκκαθάρισης των διαφωνούντων μετά το πραξικόπημα. Ο κ. Ερντογάν είχε επιβάλει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και είχε αρχίσει να κρατά δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες, αστυνομικούς, καθηγητές, δημοσιογράφους και διπλωμάτες, με την κατηγορία ότι υποστήριζαν τον κ. Gulen.
Η κυρία Bakhtiar δήλωσε ότι συμφώνησε να συναντηθεί με τον κ. Kian στο γραφείο του στην Αλεξάνδρεια Va των ΗΠΑ. Ανέφερε ότι δεν συνειδητοποίησε μέχρις ότου πήγε εκεί ότι ήταν τα γραφεία του ομίλου Flynn Intel. Είπε ότι ο κ. Kian της ανέφερε σε αυτή τη συνάντηση, ότι η εταιρεία που “έτρεχε” ο κ. Flynn θα χρηματοδοτούσε το έργο.
Εκείνη την εποχή, ο κ. Flynn, ο οποίος είχε απολυθεί από επικεφαλής του τμήματος πληροφοριών του Πενταγώνου το 2014, σύντομα “εισέβαλλε” στο επίκεντρο των ειδήσεων της προεκλογικής εκστρατείας, δίνοντας μια φλογερή ομιλία στη Ρεπουμπλικανική Εθνική Συνέλευση, όπου οδήγησε το πλήθος να φωνάζει εν χορώΚλείστε την μέσαγια την Δημοκρατική αντίπαλο του κ. Trump, την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.
Ήμουν ενθουσιασμένος – μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ήταν η Flynn Intel Group”, δήλωσε η κ. Bakhtiar, που παρόλα αυτά συμφώνησε να εργαστεί για την ταινία, εν μέρει και επειδή ο κ. Kian ήταν οικογενειακός φίλος.
Εν τω μεταξύ, η εταιρεία lobbying SGR LLC, που διευθύνεται από τον βετεράνο σύμβουλο της Ουάσινγκτον Jim Courtovich, προσελήφθη για να προωθήσει την ταινία μόλις  αυτή θα ολοκληρονώταν και ανέπτυξε προτάσεις για να παίξει το ντοκιμαντέρ σε εκπομπές ειδήσεων όπως το “Frontline” της PBS, σύμφωνα με έναν σύμβουλο που συμμετείχε στο έργο.
Η SGR δημιούργησε επίσης μια εικόνα σε στύλ Monopoly, που ονόμασε “Gulenopoly.” Έλαβε 40.000 δολάρια από τον όμιλο Flynn Intel για το έργο της, σύμφωνα με την καταχώρηση ξένων πρακτόρων.
Λίγο μετά τη συνάντηση της Αλεξάνδρειας, η κ. Bakhtiar είπε ότι ο κ. Kian την κάλεσε και της ζήτησε να τον συναντήσει σε ένα boutique ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον την επόμενη μέρα, για να κάνει κάποιες συνεντεύξεις για την ταινία. Ο κ. Kian έστειλε ένα πακέτο πληροφοριών για την προετοιμασία της, εκ των οποίων όλα επικεντρωνόντουσαν στον κ. Gulen.
Οι πληροφορίες για τον κ. Gulen, δήλωσαν ότι τρία άτομα που τις είδαν, δεν ήταν παρά μια συλλογή πληροφοριών εύκολα προσβάσιμες στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των διαθέσιμων στο κοινό λεπτομερειών σχετικά με τα σχολεία του.
Όταν η κα Bakhtiar πήγε στο ξενοδοχείο, είπε ότι συναντήθηκε με τον κ. Kian και τον κ. Enders, που περίμεναν σε ένα δωμάτιο για να κάνουν τις συνεντεύξεις. Ο κ. Kian έδωσε στην κυρία Bakhtiar μια λίστα με ερωτήσεις που θα έκανε και της είπε ότι οι άνθρωποι που θα ερχόταν δεν θα είχαν και πολύ χρόνο.
Ο κ. Enders είπε ότι ο κ. Kian του είπε να φέρει τον εξοπλισμό κομμάτι-κομμάτι, έτσι ώστε το προσωπικό του ξενοδοχείου να μην καταλάβει ότι κινηματογραφούν. “Ήταν όλα πολύ σιγανά,” είπε ο κ. Enders. “Ήσουν σαν το Keystone Kops.”
Καθώς η κ. Bakhtiar προετοιμαζόταν για τις συνεντεύξεις, ο κ. Kian χαιρέτησε τους άνδρες με τους οποίους θα μιλούσε, μεταξύ των οποίων ήταν ο Ισμαήλ Χάκκι Πεκίν, ο στρατηγός που κάποτε υπηρέτησε ως επικεφαλής του στρατιωτικού κλάδου πληροφοριών της Τουρκίας, και ο Νεντίμ Σενέρ, πολύ γνωστός δημοσιογράφος της Τουρκίας.
Οι άνδρες δήλωσαν ότι έχουν διωχθεί από υποστηρικτές του κ. Gulen, που κάποτε ήταν σύμμαχοι του κ. Ερντογάν και κατείχαν ισχυρές κυβερνητικές θέσεις.
Η κ. Bakhtiar είπε ότι δεν είχε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί και δεν γνώριζε πολλά για τους Τούρκους που τους έπαιρνε συνέντευξη.
Στη 20λεπτη συνέντευξή του, ο κ. Pekin επανέλαβε τον ισχυρισμό κορυφαίων Τούρκων αξιωματούχων, ότι ο κ. Gulen αποτελεί asset της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), η οποία προστατεύει τον Τούρκο κληρικό από την έκδοση.
Ο κ. Pekin δήλωσε ότι ήθελε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ επειδή το είδε ως ευκαιρία να επιτρέψει σε όσο  δυνατόν περισσότερους Αμερικανούς να γνωρίζουν τον κίνδυνο που θέτει ο κ. Gulen.
Στο τέλος της συνέντευξης με τον κ. Sener, ο κ. Kian επενέβη για να κάνει μερικές δικές του ερωτήσεις. Αλλά ήθελε πρώτα να σιγουρευτεί ότι δεν θα κινηματογραφηθεί.
«Δεν θέλω να είμαι στην κάμερα», μπορεί κανείς να ακούσει τον κ. Kian να ψιθυρίζει στο βίντεο που έχει υπόψιν της η WSJ.
Αυτό είναι ΟΚ”, απάντησε ο κ. Enders, ο οποίος χειριζόταν την κάμερα. “Εσύ όχι.”
Ο κ. Sener είπε στην WSJ, ότι ήρθε στην Ουάσινγκτον επειδή θεώρησε σημαντικό να θέσει το θέμα του κ. Gulen σε αξιωματούχους των ΗΠΑ. «Οι Αμερικανοί τον θεωρούν υποστηρικτή του μετριοπαθούς Ισλάμ», είπε. “Ωστόσο, ο Fethullah Gulen είναι ο σχεδιαστής του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.”
Η κα Bakhtiar, στην οποία είχαν καταβληθεί 1.200 δολάρια για το έργο εκείνης της ημέρας στο βίντεο, ανέφερε ότι είπε στον κ. Kian ότι ήθελε να πάει στην Τουρκία για να ολοκληρώσει το έργο. “Είπα: Θέλω να ακούσω και τις δύο πλευρές”, είπε. “Είμαι δημοσιογράφος. Ο Kian ποτέ δεν μας είπε οτιθα κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ που θα συντρίψει τον Gulen.” Ποτέ δεν θα το έκανα “.
Είπε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με αξιωματούχους που ερευνούν τον κ. Flynn.
Λίγες μέρες μετά τη μαγνητοσκόπηση, ο κ. Alptekin μεταβίβαζε άλλα $ 185.000 στο Flynn Intel Group. Ο κ. Alptekin είπε ότι περιέκοψε 15.000 δολάρια, επειδή η εταιρεία δεν ανταποκρινόταν στη δέσμευσή της να παράξει κάποια καλή δημοσιότητα.
Οι δημόσιες σχέσεις είναι κάτι που πρέπει να βλέπεις”, είπε. “Δεν είναι κάτι που είναι πίσω από τα σκηνικά. Είναι μπροστά στη σκηνή, οπότε αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα, είναι πολύ σαφές ότι τίποτα δεν συμβαίνει.”
Την επόμενη εβδομάδα, ο όμιλος Flynn Intel έστειλε άλλα 40.000 δολάρια πίσω στην επιχείρηση του κ. Alptekin και αργότερα το ταξινόμησε ως συμβουλευτική αμοιβή. Και πάλι, είπε ο κ. Alptekin, τα χρήματα ήταν μια επιστροφή, όχι μια αμοιβή διαβούλευσης.
Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, οι εργασίες για την ταινία είχαν σταματήσει.
Στις 8 Νοεμβρίου, την Ημέρα των Εκλογών, η εφημερίδα The Hill είχε άρθρο του κ. Flynn, στο οποίο συνέκρινε τον κ. Gulen με τον Ayatollah Khomeini και υποστήριζε την απαίτηση της Τουρκίας να εκδοθεί ο κ. Gulen.
Το κομμάτι περιελάμβανε μια εικόνα του παιχνιδιού Gulenopoly.
Στις 14 Νοεμβρίου, ο κ. Alptekin έστειλε άλλα 145.000 δολάρια στον όμιλο Flynn Intel. Την επόμενη μέρα, δύο ημέρες πριν ο εκλεγμένος Πρόεδρος προσλάβει τον κ. Flynn ως τον πρώτο σύμβουλο εθνικής ασφαλείας, ο κ. Alptekin και ο όμιλος Flynn Intel ολοκλήρωσαν τη σύμβασή τους.
Ο κ. Alptekin δήλωσε ότι η τριμηνιαία σύμβαση κατέληξε σε φυσικό τέλος. “Έκαναν σπουδαία δουλειά”, δήλωσε.
Του  Dion Nissenbaum
Μετάφραση: Στέργιος Σεβαστιάν
infognomon
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα