ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ” ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Παρακολουθώ, ακροθιγώς, την εξέλιξη της υπόθεσης του ευρωβουλευτή του Συριζα και παρά το γεγονός ότι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας έχει σχηματίσει εικόνα.
Η καταγγέλουσα, ως νομικός, φρόντισε να στοιχειοθετήσει επιστημονικά την καταγγελία της.
Για την υπόθεση αυτήν καθαυτήν δεν θα σχολιάσω περισσότερα, λόγω του τεκμηρίου που προανέφερα.
Θα σχολιάσω, όμως, την υποκρισία του Συριζα. Ενός κόμματος που έχει εξευτελίσει- και συνεχίζει να το κάνει- όλες τις φερόμενες αξίες της αριστεράς.
Ο Συριζα γνώριζε την υπόθεση, λένε διασταυρωμένες πληροφορίες, εδώ και αρκετόν καιρό αλλά ποιούσε την νήσσαν. Δεν τον ενόχλησαν, τότε, οι αρχές που υποτίθεται ότι πρέσβευε. Μετρούσε ψήφους και οι ψήφοι υπερισχύουν των αρχών.
Έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τον ευρωβουλευτή του όταν η υπόθεση δεν μπορούσε να κρατηθεί μυστική λόγω της παρέμβασης των βελγικών αρχών.
Αυτή είναι η πρώτη υποκρισία.
Η δεύτερη υποκρισία του κόμματος που φέρεται να εκπροσωπεί την αριστερα είναι ότι προσπαθεί να συνδέσει την αποκάλυψη της υπόθεσης με προεκλογικές σκοπιμότητες. Η καταγγέλουσα ενημέρωσε τεκμηριωμένα τις βελγικές αρχές απο τις αρχές του 2020. Απο τότε οι αρχές ερευνούσαν, όπως λένε, την υπόθεση.
Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που μπορεί να υποθέσει ότι οι βελγικές δικαστικές αρχές περίμεναν τις ελληνικές εκλογές για να εκθέσουν τον Συριζα;
Η τρίτη και σπουδαιότερη υποκρισία είναι το φερόμενο Γυναικείο Τμήμα του Συριζα, διάδοχο του αντίστοιχου Τμήματος του ΚΚΕ εσ, ή γενικώς της ανανεωτικής αριστεράς, το οποίο δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του όταν επρόκειτο για ανάλογα φαινόμενα τα οποία υφίσταντο γυναίκες συντρόφισσες. Φαίνεται ότι η ευαισθησία τους είναι επιλεκτική. Όχι, μόνο δεν είδα, μέχρι τώρα, καμιά αντίδραση του Τμήματος Γυναικών του Συριζα αλλά διάβασα μεμονωμένες προσπάθειες γυναικών του κόμματος να δικαιολογήσουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας επικαλούμενες κομματικές σκοπιμότητες.
Κρίμα για έναν φορέα που μας δημιούργησε την ψευδαίσηση ευαισθησίας σε γυναικεία θέματα και σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η εικόνα δείχνει μια τέτοια συμπεριφορά γυναίκας, στελέχους του Συριζα. Τέτοια κομματική τύφλωση;
Π. Σαββίδης
spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οκ. Δεν μπορώ να ξέρω τα άπληστα του καθένα.
    Όμως.
    Οι βέλγικες αρχές ήξεραν από το 2020 γι αυτό. Παρουσίασε λέει έγγραφα ιατροδικαστικά. Όχι απλά ιατρικά;;; Δεν ξέρω, σε ένα βιασμό, όταν πας στο νοσοκομείο, πως πιστοποιείται;;; Γιατί πας αμέσως.
    Προφανώς δεν υπερασπίζομαι κανέναν Γεωργούλη. Δεν έχω κανέναν λόγο.
    Όμως, η βελγική δικαιοσύνη είναι ένα πράγμα σαν την ελληνική;;; Μετά από 3-4-5-6-7 χρόνια αποφασίζει να βγάλει, όχι συμπέρασμα, απλά παραπομπή;;; Και το συμπέρασμα θα βγει μετα από άλλα 7 χρόνια;;; Αντιλαμβάνομαι ότι όταν ψάχνεις ευρωβουλευτές είσαι πιο προσεκτικός. Αλλά τόσο πολύ προσεκτικός που να βγάζεις το σκάνδαλο την προηγούμενη των εκλογών;;; Ακόμη και ως ευρωκοινοβούλιο;;; Δεν το ανακοίνωσε ούτε καν στην οικογένεια της, έτσι είπε. Τότε πως το ξέρε το ΠΑΣΟΚ;;; Ή ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστοίχως.
    Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω. Προσπαθώ να καταλάβω. Δείτε το κορεατικό queenmaker. Θα καταλάβαιτε τι εννοώ.
    Ας κρατάμε μικρά καλάθια. Η εξουσία προκαλεί ακραίες παραβατικές συμπεριφορές. Έτσι κι αλλιώς. Κι αν κάποιος έχει το μυαλό πάνω από το κεφάλι, προφανώς μπορει να το διαχειριστεί ως παντοδύναμος. Η εξουσία φέρνει αλαζονεία.

  2. Να ήταν αυτή μόνο η ψευδαίσθηση σας, κύριε Σαββίδη ,από τον ΤσιπροΣύριζα ( τον συγκρίνετε με το ΚΚΕ εσωτερικού των Κύρκου κλπ ,αλλά δεν συγκρίνονται τα ανόμοια).
    Περίμεναν οι αριστεροί τα σφιχταγκαλιάσματα των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου και την συμπαράταξη-ενίοτε έστω- με την Χρυσή Αυγή του κ .Μιχαλολιάκου ή, τον ηλικιωμένο πιά κ. Αντώναρο στα ψηφοδέλτια για να διδάσκει κρατισμό και αριστερό ριζοσπαστισμό ,αν εκλεγεί ;;;.
    Θα ακολουθήσουν και άλλες ”κωλοτούμπες” .
    ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα