Σοκ στο Σίδνεϊ: Ο τενίστας Ν.Μπασιλασβίλι αποχώρησε «ξαφνικά» με πόνους στο στήθος – Ήταν αντίπαλος του Σ.Τσιτσιπά

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αυτοί που πολεμούν τον Ν.Τζόκοβιτς τα βλέπουν αυτά;

Την ώρα οι Αυστραλοί και λοιποί υπέρμαχοι του υποχρεωτικού εμβολιασμού κάνουν επίθεση στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Σίδνεϊ και συγκεκριμένα στο ATP Cup τους εκθέτει ανεπανόρθωτα! 

Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί ραγδαία τα περιστατικά καρδιοπαθειών σε αθλητές. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικολόζ Μπασιλασιβίλι στο ATP Cup εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές, καθώς ο Γεωργιανός άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. 

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι χρειάστηκε να τελειώσει νωρίς τον αγώνα του στο ATP Cup λόγω αναπνευστικών δυσκολιών.

Ο 29χρονος περπάτησε αργά προς τον πάγκο της ομάδας του και προσπάθησε να πάρει μερικές βαθιές ανάσες και να πιει λίγο νερό καθώς περίμενε να έρθει ο φυσιοθεραπευτής στο γήπεδο. Το ζευγάρι είχε μια συνομιλία προτού συμμετάσχει ένας άλλος γιατρός, καθώς οι χειρονομίες του έδειχναν ότι ένιωθε σφίξιμο στο στήθος του.

Είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό και αυτή τη φορά έγινε και στην Αυστραλία, στη χώρα που έχει «αιχμαλωτίσει» τον Νόβακ Τζόκοβιτς γιατί αντιδρά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Φυσικά δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε για το εάν ο συγκεκριμένος αθλητής είναι εμβολιασμένος, αφού οι διοργανωτές του τουρνουά έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να παίζουν.

https://www.pronews.gr/athlitismos/1047520_sok-sto-sidnei-o-tenistas-nmpasilasvili-apohorise-xafnika-me-ponoys-sto-stithos

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα