«Τρόλαραν» τον Τ.Μπάιντεν οι Σαουδάραβες

Ένα σατιρικό βίντεο για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προβλήθηκε στην απολύτως ελεγχόμενη από την βασιλική οικογένεια, τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας.

Το γεγονός αυτό δεν έχει προηγούμενο. Ουδέποτε έχει προβληθεί κάτι παρόμοιο από την σαουδαραβική τηλεόραση κατά των ΗΠΑ, ειδικά ένας τέτοιος λίβελος. Λίβελος που στρέφεται ευθέως κατά του Αμερικανού προέδρου.

Όλα αυτά, την ώρα που οι ΗΠΑ αναζητούν εναλλακτικές πηγές ενέργειας για να απεμπλακούν από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα η Σαουδική Αραβία συμφώνησε με την Κίνα να την προμηθεύει πετρελαίου με αντάλλαγμα γουάν και όχι δολάρια, ενώ φυσικά η αραβική χώρα δεν συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας…

Στο βίντεο βλέπουμε τον Τζο Μπάιντεν να μην ξέρει που να σταθεί και τον βοηθά η Καμάλα Χάρις για να πάει στη σωστή θέση, ενώ στη συνέχεια μπερδεύει τα ονόματα των χωρών.

Παράλληλα ο Τ.Μπάιντεν κοιμάται κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, κάτι που άλλωστε είναι και ο λόγος που έχει χαρακτηριστεί ως «sleepy Joe», ενώ αποκαλεί και την Καμάλα Χάρις ως «Πρώτη Κυρία».

Δείτε το εξευτελιστικό βίντεο:

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/prosvlitiko-vinteo-gia-ton-t-mpainten-provlithike-stin-tileorasi-tis-saoudikis-aravias/