Πρεσβεία Ισραήλ: Ακραίες και προσωπικές οι δηλώσεις του ραβίνου -«Αναρχοκομμούνια» είχε πει τον Ρουβίκωνα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Ακραίες χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, κάνοντας παράλληλα λόγο για προσωπική άποψη του Ραβίνου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη θέση της πρεσβείας.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της πρεσβείας αναφέρει: «Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας».

Σημειώνεται ότι ο ραβίνος είχε εξαπολύσει μέσω YouTube σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των μελών της ομάδας του Ρουβίκωνα.

Με αφορμή την επίθεση με μπογιές του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ, ο ραββίνος τους χαρακτήρισε «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και τους απείλησε ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.

«Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» αναφέρει μεταξύ άλλων στο «διάγγελμά» του ο Ραββίνος.

Η ανάρτηση του Ραβίνου

 iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠεραΝ του βιντεο που προτεινεται στο δημοσιευμα ,που- ειναι οντως ενδιαφερον και αποκαλυπτικο-, υπαρχουν και αλλα βιντεο του Ελληνοεβραιου Μσρδοχαιου Ιακωβου Φριζη, εγγονου του Συντ/ρχη Μαρδοχαιου Φριζη, που σκοτωθηκε στον Ελληνοιταλικο πολεμο το 1940, μεταξυ των οποιων αυτο ,που αναφερεται στο Σκοπιανο προβλημα και στο οποιο καταληγει ,χωρις φυσικα το δακρυ του αειμνηστου Μακεδονος Κων/νου Καραμανλη οτι, ” η Μακεδονια ειναι μια και ειναι ΕΑλληνικη” και οτι οι Ελληνες πατριωτες πρεπει να αποκλεισουν μαζικα και αποφασιστικα την χρηση του ονοματος Μακεδονια στα Σκοπια . Προφανως αγνοει-ουτε καν αναφερεται, διπλωματικως φυσικα – στο ”μαγειρεμα” που ετοιμαζει -ευτυχως με ακραν εχεμυθεια προς το παρον – ο Ελλην ΥΠΕΞ κ. Κοτζιας , που αγνωστον γιατι επειγεται να λυσει και το θεμα αυτο ,καταλογιζοντας μαλιστα την καθυστερηση στους παληους πολιτικους , που ως πυρκαια απο κεραυνο το διαχειρισθηκαν απο το 1991 και το ”ταπωσαν”υπερ των Ελληνικων συμφεροντων το 2008. Αυτο το ”ταπωμα” κουρασε τους Σκοπιανους και τον Διεθνη παραγοντα ,γιαυτο και τωρα επειγονται να το τελειωσουν . Μακαρι να το τελειωσουν υπερ των Ελληνικων συμφεροντων και με αποδοχη του συνολου του Ελληνικου λαου και κυριως των Πανελληνων Μακεδονικης καταγωγης, οπου Γης. Το πως θα ψηφισθει,- που δεν θα ψηφισθει- ο σχετικος νομος απο την Βουλη ειναι παρωνυχιδα. Ενα ειναι βεβαιο . Ή ,οτι η κυβερνηση θα ανακρουσει πρυμναν και θα διακοψει τις συνομιλιες με τα Σκοπια -αλα Κραν Μοντανα για το Κυπριακο- προσφευγοντας σε εκλογες ,Η, θα δοθει το εναρκτηριο λακτισμα ”για να σηκωθουν απο τις καρεκλες τους” οι Πανελληνες και στην Ελλαδα ,αλλα και σε ολον τον Κοσμο , με επικεφαλης τις απαξιωμενες και δυσφημισμενες ,αλλα ικανωτατες πατριωτικες ηγεσιες του και ετσι ταυτοχρονως με τα Μνημονια θα εξοστρακισθουν ο διεθνισμος και η ανεκτικη -λογω των προπατορικων προ του 1950 αμαρτιων- πολυκεφαλη Ελληνικη Αριστερα , που φαλκιδευσε 40 χρονια τωρα καθε τι εθνικο ,θρησκευτικο και παραδοσιακο συναισθημα των Ελληνων, οι οποιοι ομως συνεχιζουν να ομιλουν ,να χορευουν και να γιορταζουν Χριστουγεννα , Πασχα και Εθνικες γιορτες και γιατι ελευθερωσαν την μονακριβη Πατριδα τους των 3000 ετων και κρατησαν την θρησκεια τους με ποταμους αιματος και νεφη αγιων και μαρτυρων της Χρειστιανικης πιστεως τους. Ετσι θα επιβεβαιωθουν και οι αρχαιες και νεες ρησεις ” ουδεν κακον αμιγες καλου”, ”απο το αγκαθι βγαινει ροδο” και ” θα χωρισει η ηρα απο το σταρι”. Το τελικο δυστυχημα φυσικα θα ειναι ο νεος εθνικος διχασμος . Αλλα πότε οι ”Δημοκρατικες Δυναμεις” δεν διχασαν τον Ελληνικο λαο -αρχης γενομενης απο το 1915 μεχρι το 1950 ,με ενα διαλειμμα το 1936-1941,με αποτελεσμα ο,τι κερδιζε η Πατριδα σε πολεμους με το αιμα των Ελληνων ,να το χανει στην Ειρηνη, γιατι ,καθως προφητευσε και ο Εθνικος μας ποιητης Διονυσιος Σολωμος ” αν μισιουνται αναμεσα τους δεν τους πρεπει η λευτερια” ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα