Πάνος Παναγιωτόπουλος-Ανατιμήσεις, ακρίβεια και κορωνοϊός καταστρέφουν τους μικρομεσαίους στην Ελλάδα!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οι ανατιμήσεις που έρχονται σε όλα τα βασικά προϊόντα, που είναι απαραίτητα για την επιβίωση των Ελλήνων, η ακρίβεια που εκτινάσσεται στα ύψη και οι τραγικές επιπτώσεις του κορωνοϊού σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής οδηγούν σε καταστροφή τους μικρομεσαίους! Οι πρώτες επιπτώσεις του σφοδρότατου κύματος ακρίβειας που έρχεται και συνδυάζεται με το τέταρτο κύμα του κορωνοϊού, που χτυπάει την Ελληνική κοινωνία, θα φανούν τους αμέσως επόμενους μήνες, δημιουργώντας ένα κλίμα κοινωνικής και οικονομικής ασφυξίας για εκατομμύρια νοικοκυραίους Έλληνες και Ελληνίδες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής κοινωνίας και έχουν ήδη γονατίσει από την δεκαετή λιτότητα των μνημονίων, από τα πολλά χρόνια της ύφεσης, από την βαριά φορολογία και από τις επιπτώσεις του πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύματος του κορωνοϊού! Η κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανη, για την ώρα, το τσουνάμι της ακρίβειας να πλησιάζει απειλητικά και να επιχειρεί να καταπνίξει τη μικρομεσαία Ελληνική οικογένεια. Δυστυχώς από ονόματα κορυφαίων υπουργών ακούγονται γελοίες δικαιολογίες του τύπου «αυτά συμβαίνουν και αλλού» ή «τι να κάνουμε, που ακρίβυναν οι πρώτες ύλες και η ενέργεια τόσο πολύ;»…

Βεβαίως, οι κυβερνώντες ξεχνούν ότι ο Ελληνικός λαός τους εξέλεξε για να λύνουν τα προβλήματά του και όχι για να σχολιάζουν τα συμβαίνοντα ή τα επερχόμενα! Οφείλουν να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα, με τα οποία θα προστατέψουν οικονομικά και κοινωνικά, το μικρομεσαίο Ελληνικό νοικοκυριό, την μικρομεσαία Ελληνική οικογένεια!

Οι χθεσινές ‘θριαμβευτικές’ ανακοινώσεις του Υπουργού Οικονομίας Χρήστου Σταϊκούρα για την ‘εκτόξευση’ του ρυθμού ανάπτυξης της Οικονομίας, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021, θα μπορούσαν να προκαλέσουν γέλια, αν δεν προκαλούσαν, τελικά, γοερά κλάματα! Για ποιά ανάπτυξη μιλάει στους Έλληνες ο κ. Υπουργός; Γι’ αυτήν την ανάπτυξη, που θα γεμίσει τα ταμεία των 6-7 μεγαλυτέρων επιχειρηματικών Ομίλων της χώρας και θα κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους, καταστρέφοντας οικονομικά και κοινωνικά τη μεσαία τάξη και μετατρέποντας την Ελληνική κοινωνία σε κοινωνία Λατινο-Αμερικανικού Κράτους;

Ως πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας, μπορεί να θεωρηθεί μόνον εκείνη, η οποία θα διαχέεται σε όλα τα Ελληνικά σπίτια και νοικοκυριά! Εκείνη που θα ξαναβάλει μπροστά τη μικρομεσαία επιχείρηση και θα ενισχύσει την αγοραστική δύναμη του κάθε πολίτη και θα του επιτρέπει να προχωρεί τη ζωή του με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, χωρίς να βλέπει το μισθό του να εξατμίζεται κάθε 15 του μηνός και να αγωνιά πως θα πληρώσει το σούπερ μάρκετ και τους φουσκωμένους  λογαριασμούς της ΔΕΗ κάθε μήνα!

https://europost.gr/anatimiseis-akriveia-koronoios-katastrefoyn-toys-mikromesaioys-stin-ellada-opoia-anaptyxi/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Οι χθεσινές ‘θριαμβευτικές’ ανακοινώσεις του Υπουργού Οικονομίας Χρήστου Σταϊκούρα για την ‘εκτόξευση’ του ρυθμού ανάπτυξης της Οικονομίας, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021”

    Απομυθοποιώντας την επικοινωνιακή ρουκέτα για ανάπτυξη 16,2%

    Έχομε εγκεφάλους, που μάς κυβερνούν, όχι παίξε-γέλασε! Εδώ δεν κατάλαβαν ακόμη γιατί πρέπει να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον ΦΠΑ, για να εισπράττουν κανένα φράγκο και να μην ωθούν τον κόσμο στην φοροδιαφυγή και ύστερα μιλούν για ανάπτυξη….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα