Ο σουλτάνος ​κρέμμεται ​σε μια κλωστή: Η οικονομία και τα σκάνδαλα τρίζουν τα θεμέλια της “βασιλείας” του…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Eκτενές δημοσίευμα του περιοδικού L’  Express αναφέρεται στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν (Erdogan)στην άνοδό του και τη σημερινή κατάσταση, στην οποία βρέθηκε πρόσφατα.

Μεταξύ άλλων, σημειώνεται, ότι για πρώτη φορά στη «βασιλεία» του, ο Τούρκος πρόεδρος, στην εξουσία επί δεκαοκτώ χρόνια, παραπαίει και στην Τουρκία κυριαρχεί ένα ερώτημα: πόσο μακριά θα φτάσει για να κρατήσει το θρόνο του;

Φέτος, για πρώτη φορά από την αρχή της θητείας του, τα άσχημα νέα συσσωρεύονται. Οικονομική κρίση, Covid-19, σκάνδαλα, μαφία και δημοτικότητα σε ελεύθερη πτώση συμβάλλουν στο να έχει χάσει λίγη από τη μαγεία του.

Κατά το L’Express ο «Σουλτάνος» ​​δεν φαίνεται πλέον τόσο άθικτος και ο ορίζοντάς του φαίνεται να σκοτεινιάζει. Η οικονομία, το κύριο εκλογικό όπλο του Erdogan, από την ανάληψη των καθηκόντων του, γλιστράει στα δάχτυλά του και τα οικονομικά σκάνδαλα ακούγονται όλο και πιο δυνατά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, o Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε εχθές ότι είναι πιθανόν να δεχθεί τον ηγέτη της στρατιωτικής οργάνωσης των Ταλιμπάν, προκειμένου να συζητήσουν την επιδεινούμενη κατάσταση ασφαλείας στο Αφγανιστάν.

Ο Erdogan, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο CNNTurk είπε ότι την Τετάρτη συζήτησε με την ηγεσία του Κατάρ τρόπους για την ανακοπή της προέλασης των Ταλιμπάν και για το πώς οι δύο χώρες μπορούν να κάνουν ένα βήμα προς την “ειρήνη”.

ΠΗΓΗ: L’  Express – Erdogan. Le Sultan sur un fil?

Ο σουλτάνος ​κρέμμεται ​σε μια κλωστή: Η οικονομία και τα σκάνδαλα τρίζουν τα θεμέλια της “βασιλείας” του…

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα