Ντ.Μπακογιάννη: «Η Τουρκία δεν μας στέλνει μετανάστες με κορωνοϊό – Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας με την Τουρκία, καθώς δεν μας στέλνει μετανάστες κορωνοϊό αλλά ούτε και σαπιοκάραβα (παρ όλο που έχει στείλει ήδη ένα στην… Τζιά).

«εγώ δεν θέλω να μπω στην κουβέντα η οποία επιτρέψτε μου να πω είναι τρομολαγνική, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα στοιχεία τα οποία δημιουργούνται ορισμένα ΜΜΕ και ορισμένοι άνθρωποι που θέλουν να εμφανίζουν μία τραγική κατάσταση στα σύνορά μας», είπε η βουελυτής της ΝΔ

«Τα θαλάσσια σύνορά μας τα στοιχεία από την αντίπερα όχθη δεν είναι τέτοια τα οποία να επιτρέπουν μία μεγάλη ανησυχία, δεν είναι εύκολο πράγμα να μας στείλουν σαπιοκάραβα γεμάτα με μετανάστες με κορωνοϊό, δεν υπάρχει λόγος αυξημένης ανησυχίας»

Είναι ένα εύλογο ερώτημα βέβαια, πότε θα υπάρχει λόγος ανησυχίας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/868199_ntmpakogianni-i-toyrkia-den-mas-stelnei-metanastes-me-koronoio
spot_img

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω γιατί οι Μητσοτάκηδες έδειχναν και δείχνουν πάντα μία τουρκόφιλη στάση. Ευγνωμοσύνης ένεκεν, επειδή ο πατήρ είχε διαφύγει από την χουντική Ελλάδα στην Τουρκία κι απ’ εκεί στο Παρίσι; Αμφιβάλλω, αλλά ας είναι.

    Αφού υποστήριξαν την πλεκτάνη Ανάν, όταν αυτή απέτυχε, ο Κ.Μ. είπε στο MEGA στον Χ”νικολάου τότε, ότι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη (οι Έλληνες τής Κύπρου, δηλαδή), να πούνε ότι … “παρεσύρθησαν” (από ποιον, τι;) και να ζητήσουν … επανάληψη τού δημοψηφίσματος!! Όταν ο Χ”νικολάου τον ρώτησε “γιατί δεν δέχτηκαν να δώσουν έστω τις εγγυήσεις, που είχε ζητήσει ο Τ. Παπαδόπουλος, ότι θα αποσύρουν τα στρατεύματά των”, ο Μητσοτάκης απάντησε: “Κύριε Χ”νικολάου, τι πράγματα είναι αυτά; Η Τουρκία είναι μεγάλο και σοβαρό κράτος. Τηρεί πάντα τις δεσμεύσεις του!” Έχουν περάσει 16 χρόνια, αλλά σαν πως τον βλέπω/ακούω αυτήν την στιγμή.

    Κων. Μητσοτάκης: Η Τουρκία πρέπει να ενταχθεί στην ΕΕ

    Η θυγατέρα γνήσιον τέκνο τού πατρός, κατόχου τού βραβείου “Αμπντί Ιπεκτσί” για την ελληνοτουρκική φιλία, πατά στα χνάρια του. Ως ΥπΕξ το 2007 (προφανώς με την σύμφωνη γνώμη τού πρωθυπουργού, διότι δεν μπορεί να αποφασίζει -επισήμως, τουλάχιστον- μόνη της, εγκαινιάζει τις επισκέψεις Τούρκων επισήμων στην Θράκη κλπ. Ας μην επεκταθώ παραπέρα, νομίζω αρκούν αυτά.

    Τώρα τι περιμένετε να πει; Όλοι πια γνωρίζουν, εκτός από εκείνην, ότι οι Τούρκοι κουβαλάνε μετανάστες στα μικρασιατικά παράλια, για να τούς στείλουν στην Ελλάδα. Δεν θα ήταν κάτι καινούριο, αν την φορά αυτή δεν υπήρχε η υποψία ότι οι μετανάστες είναι προσβεβλημένοι από τον κοροναϊό:

    ΓΕΕΘΑ: Μετανάστες με κορονοϊό στέλνει ο Ερντογάν

    Και θα μού πει κάποιος και τι μάς ενδιαφέρει εμάς η Μπακογιάννη, μία απλή βουλευτής είναι. Σωστά, δεν θα μάς ενδιέφερε η Μπακογιάννη, αν προσφάτως η κυβέρνηση δεν προσπαθούσε, ακολουθώντας το παράδειγμά της, να διαψεύσει το ΓΕΕΘΑ:

    Πέτσας και Μηταράκης «αδειάζουν» πηγές ΓΕΕΘΑ για μετανάστες με κορωνοϊό στα τουρκικά παράλια

  2. Όταν οι ”πηγές” του ΓΕΕΘΑ είναι οι διάφοροι ιστότοποι ,-μιλιταίρ κλπ- πόση εμπιστοσύνη να δώσεις σαυτές τις πηγές ,που υπάρχουν για να πετάνε αμάσητες τροφές ,όταν μάλιστα υπάρχουν οι πεινασμένοι για τέτοιες ειδήσεις με ανοιχτό το στόμα και απο-κόμματα ,που ποντάρουν σε τέτοια θέματα για να πέσει ”κανένα ξεροκόμματο” από την Ν.Δημοκρατία. Βρίσκουν και τα κάνουν και καλώς κάνουν.

    • Όταν δεν διαβάζεις αυτά που γράφουν τα άρθρα, που με κάποιο κόπο τα βρίσκω κι ελέγχω κι εγώ, αλλά προτιμάς με δύο άκοπες αρλούμπες να τα ακυρώσεις (sic), θα μού επιτρέψεις να σού πω ότι δεν απευθύνονται σε “ανθρώπους” με το δικό σου νοητικό επίπεδο. Είναι ολοφάνερο ότι δεν διάβασες ούτε μία λέξη, διαφορετικά δεν θα έγραφες τις ανοησίες που γράφεις. Απλώς, εσύ ο … έγκυρος, διαψεύδει! Πιο βλάκας πεθαίνεις.

  3. Δεν έγραψα κάτι για σας .
    Γιατί πετιέστε σαν κολοκοτρωνέικος σουγιάς;;.
    Υ.Γ Δεν με εξέπληξε η ”ευγένειά σας”. Υγιαίνετε.

    • Η γνήσια ευγένεια είναι να σέβεσαι τον κόπο τού συνομιλητή σου, να είσαι ειλικρινής, να μην πετάς αρλούμπες προσπαθώντας να τον ακυρώσεις και να παραθέτεις στοιχεία, όποτε σού ζητηθούν.

      Οι πληθυντικοί και τα κυριίκια (κεριά και λιβάνια!), όταν μάλιστα δεν ξέρεις και να τα χρησιμοποιήσεις, μάλλον θυμίζουν “ευγένειες” αλά μαντάμ Σουσού.

      Όσο για τον κολοκοτρωνέικο σουγιά (άλλη ανοησία κι αυτή), να τον βάλεις εκεί που ξέρεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα