Νεκρή η Ναταλί Ντελόν: Η μόνη γυναίκα, που κατάφερε να κάνει τον Γάλλο ζεν πρεμιέ, να την παντρευτεί! Ο θυελλώδης έρωτας και τα εφιαλτικά σκάνδαλα 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Παντρεύτηκαν το 1964 χώρισαν μόλις 5 χρόνια αργότερα. Ο γάμος τους ήταν θυελλώδης, γεμάτος εντάσεις και επεισοδιακούς καβγάδες. Για χάρη της μαροκινής καταγωγής ηθοποιού Ναταλί, ο αιώνιος γόης του Γαλλικού σινεμά εγκατέλειψε την Ρόμι Σνάιντερ το 1963 αφήνοντάς την καταρρακωμένη. Η σχέση του με τη Ναταλί έληξε το ίδιο παθιασμένα όπως άρχισε ενώ καρπός του έρωτα και του γάμου τους ήταν ο επίσης ηθοποιός Αντονι Ντελόν που ποτέ δεν κατάφερε να αποτινάξει το βάρος της σύγκρισης με τον πατέρα του.

Ο Αλέν Ντελόν απέκτησε άλλα δύο παιδιά αργότερα με το μοντέλο Ολλανδικής καταγωγής Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, τον Φαμπιάν, μοντέλο και ηθοποιό και την λατρεμένη του Ανούσκα. Με την Ροζαλί δεν παντρεύτηκαν αλλά εκείνη έχει στο παλμαρέ της μία άλλη πρωτιά, να είναι η μόνη γυναίκα από τις δεκάδες στη ζωή του, που τον εγκατέλειψε. Τώρα πια στη δύση της ζωής του, ο Γάλλος σταρ με τη ταραχώδη ζωή φαίνεται να θέλει να ρίξει γέφυρες με το παρελθόν του αποκαθιστώντας τις σχέσεις του τόσο με τα παιδιά του όσο και με τις πρώην, ερωμένες και σύζυγο. Με την τελευταία μάλιστα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή σήμερα Πέμπτη, είχε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αποκαταστήσει την σχέση τους και να διατηρούν μια στενή επαφή αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού, κάτι που απαθανάτισε φωτογραφικά ο γιος τους Αντονι την περίοδο των Χριστουγέννων όταν εκείνη τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στο Παρίσι, βάζοντας κάτω από την φωτογραφία τους στο ίνσταγκραμ την λεζάντα “Ακαταμάχητη αγάπη”.

 

Σήμερα, όμως, με νέα του ανάρτηση στο twitter έκανε γνωστά τα δυσάρεστα νέα της απώλειας της μητέρας του 79 χρονών ενώ όπως δήλωσε στο πρακτορείο AFP “Η μητέρα μου πέθανε σήμερα το πρωϊ στις 11, στο Παρίσι, έχοντας δίπλα της όλους τους κοντινούς της ανθρώπους” επισημαίνοντας ότι νικήθηκε μετά από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε στα βίντεο τη Ναταλί και τον Άντονι Ντελόν:

Το σκάνδαλο με το πτώμα του σωματοφύλακα

Η Ναταλί που πρωταγωνίστησε σε κάμποσες ταινίες του Γαλλικού σινεμά την δεκαετία του 70 κι αφού πλέον ο γάμος της με τον Ντελόν ήταν παρελθόν, έβαλε τελικά την κινηματογραφική της καριέρα σε παύση τη δεκαετία του 80 για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν. Εκτοτε επέλεξε να ζει διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πολύ περισσότερο όταν στη διάρκεια του γάμου της με τον Ντελόν βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλα που λίγο έλειψαν να τινάξουν στον αέρα τη ζωή και την καριέρα του Γάλλου σταρ κινδυνεύοντας να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Πρόκειται για την περίφημη υπόθεση “Μάρκοβιτς” από το όνομα του σωματοφύλακα του Αλέν Ντελόν, Στέφαν Μάρκοβιτς που βρέθηκε νεκρός σε μια χωματερή έξω από το Παρίσι, τυλιγμένος σε ένα μουσαμά. Ο εισαγγελέας που είχε τότε ανάλάβει την υπόθεση ανέκρινε για 24 ώρες τον Ντελόν προκειμένου να φτάσει στα αίτια αυτής της περίεργης σύμφωνα με τα στοιχεία δολοφονίας αφού ήταν ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης. Ο σωματοφύλακας είχε μία σύντομη σχέση με τη Ναταλί πριν βρεθεί το πτώμα του, γεγονός αρκετό για να στρέψει όλες τις υποψίες για το θάνατό του στο σύζυγό της, Αλέν.

Η υπόθεση μπήκε τελικά στο αρχείο αλλά οι υποψίες ακολουθούσαν σα βαριά σκιά τη μετέπειτα ζωή και καριέρα τόσο της Ναταλί όσο και του Ντελόν.

https://europost.gr/nekri-natali-ntelon-moni-gynaika-poy-katafere-na-kanei-ton/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα