Νέα σημαντική απώλεια για τον Πούτιν: Νεκρός στη Μαριούπολη ο αναπληρωτής διοικητής του Ρωσικού Στόλου στη Μαύρη Θάλασσα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μία νέα σημαντική απώλεια υψηλόβαθμου στελέχους καταγράφει ο Ρωσικός Στρατός στο μέτωπο του πολέμου με την Ουκρανία. Και αυτό διότι σύμφωνα με την ουκρανική πλευρά έπεσε νεκρός στη Μαριούπολη ο αναπληρωτής διοικητής του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα.

Πρόκειται για τον 51χρονο Andrey Paliy ο οποίος φαίνεται να είναι ο μοναδικός υψηλόβαθμος αξιωματικός του ναυτικού που έχασε τη ζωή του στο μέτωπο. Και όλα αυτό την ώρα που έχει γίνει γνωστός ο θάνατος πέντε στρατηγών του ρωσικού στρατού.

Ο λόγος για τον Σεργκέι Σουχάρεφ ( διοικητής του Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών της Κοστρόμα) που σκοτώθηκε στις 18 Μαρτίου, τον 47χρονο υποστράτηγο Αντρέι Σουχοβέτσκι ο οποίος σκοτώθηκε από πυρά ελεύθερου σκοπευτή στις 3 Μαρτίου, για τον 47χρονο Όλεγκ Μιτιάεφ ο οποίος έξουδετερώθηκε στη Μαριούπολη, κατά τη διάρκεια ουκρανικής επίθεσης μαζί με επτά μέλη μιας επίλεκτης ομάδας υπό την άμεση διοίκηση του Βλαντίμιρ Πούτιν, για τον 45χρονο υποστράτηγο Βιτάλι Γκερασίμοφ ο οποίος ήταν πρώτος υποδιοικητής του 41ου στρατού της Ρωσίας και τον αρχιστράτηγο Αντρέι Κολέσνικοφ ο οποίος ήταν διοικητής της 29ης στρατιάς της ανατολικής στρατιωτικής περιοχής.

Ο θάνατος του φαίνεται να επιβεβαιώθηκε από έναν Ρώσο φίλο του, τον Konstantin Tsarenko, ο οποίος είναι γραμματέας του δημόσιου συμβουλίου της Ναυτικής Σχολής Nakhimov της Σεβαστούπολης. Ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το Κρεμλίνο. Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης ο Paliy είχε εμπλακεί σε επιθέσεις Ρώσων πεζοναυτών κοντά στη Μαριούπολη. Παρόλα αυτά, οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του δεν είναι γνωστές.

Ο Paliy γεννήθηκε στο Κίεβο και το 1993 αρνήθηκε να δώσει τον ουκρανικό στρατιωτικό όρκο. Νωρίτερα είχε υπηρετήσει στο πυρηνοκίνητο-πυραυλοφόρο καταδρομικό «Μέγας Πέτρος». Ακόμη αναπληρωτής επικεφαλής της ρωσικής ναυτικής ακαδημίας στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας.

Νέα σημαντική απώλεια για τον Πούτιν: Νεκρός στη Μαριούπολη ο αναπληρωτής διοικητής του Ρωσικού Στόλου στη Μαύρη Θάλασσα

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα