Κόκκινος Συναγερμός! «Ασύμμετρη» απειλή για την Ελλάδα οι καταστροφικές πυρκαγιές, που εκδηλώνονται παντού! Τι κάνουν η ΕΥΠ και η Κρατική Ασφάλεια; Όλοι μιλούν για εμπρηστές και για οργανωμένο σχέδιο, ενώ η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις φωτιές σαν γεγονότα ρουτίνας!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Της σύνταξης του europost.gr

Μετά και τις νέες καταστροφικές πυρκαγιές στην Κερατέα και στα Βίλια ελάχιστοι πλέον αμφιβάλουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μία «ασύμμετρη επίθεση», η οποία περιλαμβάνει εμπρησμούς, που γίνονται με βάση οργανωμένο σχέδιο! Αποτελεί ασυγχώρητη αφέλεια να προτάσσουν ορισμένοι κυβερνητικοί αρμόδιοι την κλιματική αλλαγή ως βασική αιτία αυτών των πυρκαγιών, χωρίς να σημαίνει, βεβαίως, ότι και αυτή δεν συντελεί στην εξάπλωσή τους και δεν πολλαπλασιάζει τις καταστροφικές συνέπειές τους.

Από μέρα σε μέρα, όμως, γίνεται ξεκάθαρο ότι οι πυρκαγιές είναι παρούσα απειλή για τη χώρα μας και θα έπρεπε να έχουν κληθεί οι Ειδικές Κρατικές Δομές Ασφαλείας, δηλαδή Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Κρατική Ασφάλεια, Υπηρεσίες Πληροφοριών και Αντικατασκοπίας των Ενόπλων Δυνάμεων κλπ. να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να εντοπίσουν εκείνους, που κατέστρωσαν αυτό το άθλιο σχέδιο σε βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων και να τους συλλάβουν. 

Και ενώ ‘ο κόσμος το έχει τούμπανο’, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας, ότι πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου εμπρησμών, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις δραματικές αυτές εξελίξεις, που μέχρι σήμερα έχουν καταστρέψει σχεδόν το 20% του δασικού πλούτου της χώρας, σαν να είναι απλά γεγονότα ρουτίνας!

Αναρωτιούνται οι απλοί πολίτες π.χ γιατί η κυβέρνηση αφού είχε προ καιρού τις καιρικές προγνώσεις για καύσωνες και πολλά Μποφόρ, δεν κινητοποίησε τις Ένοπλες Δυνάμεις για να φυλάνε τα δάση; Γιατί δεν απαγόρευσε την κυκλοφορία και την μετακίνηση στα δάση συγκεκριμένων περιοχών της χώρας, που έχουν στρατηγική σημασία, καθ’ όλο το 24ωρο; Γιατί, ενώ πολλαπλασιάζονται οι συγκεκριμένες καταγγελίες για τον ρόλο εμπρηστών οι Ειδικές Δομές Ασφαλείας του Ελληνικού Κράτους δεν πολυασχολούνται με τις συγκεκριμένες υποθέσεις; 

Όλα αυτά τα «γιατί» και πολλά άλλα ακόμη, πρέπει άμεσα να απαντηθούν από την κυβέρνηση και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Πριν η λαϊκή οργή, που βράζει, ξεχειλίσει από το καζάνι!

https://europost.gr/kokkinos-synagermos-asymmetri-apeili-tin-ellada-oi-katastrofikes-pyrkagies-poy/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα