Κάτι θα αλλάξει στο στερεότυπο του “κακού Έλληνα”.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του Σχολιαστή

Η πραγματικότητα είναι ότι, αυτή τη στιγμή, η ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, έχει λειτουργήσει ως αντίδοτο στο δηλητήριο που χύθηκε σε όλα τα στρώματα της τουρκικής κοινωνίας, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ , ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ!!!

Στο χέρι μας είναι, να κεφαλαιοποιήσουμε τη διαστρωματική αυτή εκτίμηση της τουρκικής κοινωνίας προς τον ελληνικό λαό ώστε ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ “ΠΑΛΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”, να λειτουργήσουν τα υγιή αντανακλαστικά τουλάχιστον του τουρκικού λαού …

Ας μην υποτιμούμε την εργώδη προσπάθεια της Δύσης να προσπαθήσει να αλλάξει την επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας … σε αυτή την προσπάθεια η ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΖΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ!!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΜΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΟΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΑ 12 ΝΜ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

spot_img

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άρθρο αφελές, κλισέ και από την τελευταία παράγραφο δεν βγαίνει νόημα. “ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΜΝΗΣΙΑ…” αφέλεια, αμεριμνησία …;;

    Μόλις λήξει η ιστορία αυτή, οι Τούρκοι και πάλι θα μάς βρίζουν και ο λαουτζίκος θα ακολουθεί πιστά την ηγεσία του. Γνωρίσαμε και στο παρελθόν τέτοιου είδους περιστασιακές “φιλίες” και είδαμε πού κατέληξαν.

  2. Δεν συγκρίνονται ανόμοιες περιπτώσεις-καταστάσεις-γεγονότα και όπως κάθε φορά κάτι αλλάζει και τώρα θα αλλάξει με πρώτο την μέχρι τις εκλογές απόλυτη σιωπή του κ. Ερντογάν και των επίδοξων διαδόχων του στις καθημερινές πολεμοκάπηλες απειλές εναντίον μας μαζί με την αναδιάταξη της εξωτερικής πολιτικής τους εις βάρος μας.
    Μας τελείωσαν προς το παρόν σε Ελλάδα και Τουρκία τόσο οι ”πολεμοχαρείς ” όσο και οι ”ειρηνόφιλοι” ( ΕΛΙΑΜΕΠίτες και αριστεροί πάσης αποχρώσεως και στις δύο χώρες) .
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ-ΑΛΛΑΧ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ 3ης 10ετίας του 21ου αιώνος , υπόλοιπο στο οποίο η Τουρκία θα επουλώνει τις ανεπούλωτες ανθρωπιστικές-οικονομικές και κοινωνικές πληγές της.
    Ε… και εμείς δεν θα της ”μπήξουμε το μαχαίρι βαθύτερα ” εκτός αν με την στάση της επιβεβαιώσει το δόγμα του ευεργετηθέντος ,που είναι πάντοτε ο πρώτος αγνώμων και μερικές φορές και εχθρός .
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ”ΔΟΓΜΑ”- ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ-
    Υ.Γ Άντε θα γλυτώσουν πολλοί -και από τις δύο πλευρές- και τις νόμιμες επισυνδέσεις.

  3. Ας ”κόψει πρώτα το τσιγάρο ”ο κ. Κυριακόπουλος και μετά να εκπέμπει με τόση αυτοπεποίθηση χρησμούς , σαν την Πυθία ,σε θέματα εξωτερικά που ήταν ,είναι και έγιναν τώρα πιο πολύπλοκα .
    Μήπως είναι φίλος το κ.Δένδια και του κάνει τόσο αρνητική διαφήμιση;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα