Ηλίας Παπανικολάου: “Όταν δεν σε σέβονται πρέπει να σε φοβούνται κ. Μητσοτάκη”

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Λάβρος ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star Channel για την υπόθεση του Έλληνα δημάρχου Χειμάρρας που βρίσκεται ακόμα στη φυλακή.

Μήνυμα στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε ο Ηλίας Παπανικολάου, για την υπόθεση Μπελέρη και την ασέβεια του καθεστώτος Ράμα στην Αλβανία, στην αποφώνηση της εκπομπής «Leaders» τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023. «Όποιος δεν σε σέβεται πρέπει να σε φοβάται» είπε Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star Channel.

«Θέλω να εξηγήσω κάτι το οποίο είναι προσωπική μου άποψη. Πιστεύω, ότι τα στρατόπεδά μας πρέπει να γίνουν μάντρες με καυσόξυλα, τα πλοία μας να κάνουν τη διαδρομή Πέραμα-Σαλαμίνα και να μεταφέρουν κόσμο και τα άρματά μάχης μας να τα λειτουργεί η Περιφέρεια ως εκχιονιστικά.

Είναι η μοναδική λειτουργία που έχουν πια, όταν ένας εκλεγμένος Έλληνας Δήμαρχος είναι ακόμα στη φυλακή. Για ποιόν λόγο έχουμε hard και soft power; Για να μας κάνει ο Ράμα ό,τι θέλει; Για να παρατηρεί η ελληνική κυβέρνηση σε ρόλο σχολιαστή τα τεκταινόμενα;

Γιατί αυτό κάνει! Πήγε ο κ. Παπασταύρου στην Αλβανία, για να γυρίσει να μας πει τα νέα του Μπελέρη. Μα δεν θέλουμε να μας πει τα νέα του Μπελέρη. Να πάει να ορκιστεί θέλουμε. Και στη συνέχεια ως ορκισμένος Δήμαρχος να γίνει το δικαστήριό του, ανάλογα με ό,τι κρίνει η αλβανική δικαιοσύνη.

 Δεν είναι δυνατόν a priori αυτός να φυλακίζεται και εμείς να πιπιλάμε εδώ το δάχτυλο. Και να φερόμαστε λες και είμαστε η Ζάμπια. Για σκεφτείτε αυτό να γινόταν αυτό σε έναν Ισραηλινό, σε έναν Τούρκο, σε έναν Γερμανό. Τί θα συνέβαινε γύρω μας;

Είναι ξεκάθαρο, ότι οι Αλβανοί δεν μας σέβονται. Δεν μας σεβάστηκαν με τον Κατσίφα, δεν μας σέβονται και στην περίπτωση του Μπελέρη. Όποιος δεν σε σέβεται σε αυτήν τη ζωή πρέπει να σε φοβάται κ. Μητσοτάκη», ήταν τα λόγια του Ηλία Παπανικολάου. 

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μάς σεβάστηκαν ούτε πριν τον Κατσίφα, με τον άτυχο Γκούμα, που τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ, επειδή μιλούσε στο σπίτι του Ελληνικά!!
    Τελικά, πότε μάς σεβάστηκαν οι Αλβανοί, για να μάς σεβαστούν και τώρα; Κι επειδή οι κατσαπλιάδες αυτοί δεν καταλαβαίνουν την λέξη σεβασμός, θα έπρεπε η Ελλάδα να τούς εμπνέει φόβο.

    Περιττό να πω ότι συμφωνώ απολύτως με το άρθρο.

  2. καλύτερα να σε φοβούνται, παρά να σε λυπούνται, όταν ο “υπερήφανος” Ελληνικός Λα(γ)ος έκανε γαργάρα τα μνημόνια, και το δημοψήφισμα του ΝΑΙ ή ΟΧΙ, αποδεχόμενος να των λοιδορούν βουτυρο_λαοί, όπως οι Τσέχοι, oi Φιλανδοί και άλλοι “δορυφόροι” των Ούννων, όταν έχεις κατεβάσει τα βρακιά σου στους Αμερικάνους, κάνοντας τους ότι σου ζητήσουν για να κάνουν ήσυχα τις μπίζνες τους οι “οικογένειες” αυτά θα “τραβάς” αραπάκο μου, που έλεγε και ο Τζιμάκος …..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα