Ηλίας Παπανικολάου: «Δεν χρειάζονται εκπτώσεις στα εθνικά θέματα»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Επιτέλους κάποιος εξήγησε τα αυτονόητα σύμφωνα με τον διευθυντή σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star Channel Ηλία Παπανικολάου.

Παρέμβαση υπέρ του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έκανε ο Ηλίας Παπανικολάου στην εκπομπή Leaders τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star Channel υποστήριξε, ότι κάποιος έπρεπε να εξηγήσει, γιατί δεν χρειάζονται εκπτώσεις στα εθνικά θέματα, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας «Εστία», Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Μάλιστα ο παρουσιαστής κατά την προσφιλή του συνήθεια να στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση στην αποφώνηση της εκπομπής έβαλε στην εξίσωση και τον Αντώνη Σαμαρά. «Αυτοί οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ εκφράζουν τον μέσο κεντροδεξιό ψηφοφόρο. Δεν μπορώ να πετάξω την άποψή τους στα σκουπίδια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν μου αρέσει καθόλου η εξίσωση των πολιτικών αυτή της χώρας. Ξέρω ότι έχετε συνηθίσει να βάζετε όλους τους πολιτικούς στο ίδιο τσουβάλι. Να τους λέτε, απατεώνες, κλέφτες, προδότες και ότι θέλουν το κακό μας. Ε λοιπόν δεν είναι έτσι. Όσον αφορά τα εθνικά θέματα, ο Καραμανλής δεν ήταν προδότης. Το λέω επί τη ευκαιρία της τελευταίας του ομιλίας στην παρουσίαση του βιβλίο του Μανώλη. Κάποιος έπρεπε να το εξηγήσει, ότι δεν χρειάζονται εκπτώσεις στα εθνικά θέματα.

Αποφασίστε με τι θα είστε ευχαριστημένοι. Δεν μιλάνε οι πολιτικοί, έχουν μπουκώσει και δεν μιλάνε. Μιλάνε οι πολιτικοί, το παρελθόν τους δεν τους επιτρέπει να μιλάνε. Ε λοιπόν, το παρελθόν του Καραμανλή, όσον αφορά τα εθνικά θέματα του επιτρέπει να μιλάει μια χαρά. Γιατί και βέτο έθεσε στο Βουκουρέστι και μάλιστα το περιβάλλον γύρω του δεν συμφωνούσε και άνοιγμα στη Ρωσία έκανε και είδατε τα αποτελέσματα ποια ήταν και γενικά η Ελλάδα δεν έγινε μικρότερη επί Καραμανλή. Μπαίνω σε όποια συζήτηση θέλετε, για το αν η οικονομία δεν πήγαινε καλά ή αν έπαιζε Play Station ή αν κοιμόταν τα απογεύματα.

Θέλω να πω κάτι και για τον Αντώνη Σαμαρά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη με το Σκοπιανό. Παρ’ όλα αυτά αυτοί οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ, Καραμανλής και Σαμαράς εκφράζουν την άποψη του original κεντροδεξιού ψηφοφόρου. Αυτό δεν μπορώ να το πετάξω στα σκουπίδια. Δεν έχω ακούσει από κανέναν από τους δύο κάτι που να με ενοχλεί για τα εθνικά θέματα. Για τα υπόλοιπα είναι άλλη συζήτηση. Γι’αυτό εσείς οι ακτιβιστές του πληκτρολογίου, μην τα βάζετε όλα σε ένα σακούλι», ήταν τα λόγια του Ηλία Παπανικολάου στην εκπομπή Leaders.

Δείτε το σχόλιό του:

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δηλώνω ευθαρσώς ότι ότι ”δεν βάζω στο ίδιο τσουβάλι ”όλους τους πολιτικούς και άρα δεν είμαι ακτιβιστής του πληκτρολογίου , όπως ευστόχως χαρακτήρισε τους περισσότερους του πληκτρολογίου ο παρουσιαστής δημοσιογράφος κ. Παπανικολάου -τους κατ’ εμέ απογοητευμένους και επήλυδες τώρα πολιτικά -.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα