Γιώργος Κάλφας: Το παιχνίδι είναι σικέ. Το έχουμε καταλάβει όλοι όσοι ζούμε ανατολικά τού 25 μεσημβρινού.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
του Γιώργου Κάλφα*
Ότι το παιχνίδι είναι σικέ τό έχουμε καταλάβει όλοι όσοι ζούμε ανατολικά τού 25 μεσημβρινού. Εάν τα πράγματα δεν ήταν προσυννενοημένα εδώ καί κάποια χρόνια έπρεπε να δουλεύουν τα κομπρεσέρ και να ρίχνουν μπετά σε όλα τα νησιά. Να έχει ενημερωθεί ο κόσμος τι πρέπει να κάνει και που να πάει ο άμαχος πληθυσμός.
Αυτήν την βεβαιότητα που έχουν καί οι τριακόσιοι της Βουλής πως αν προκύψει κάτι θα το αντιμετωπίσουν με τίς αεροναυτικές μας δυνάμεις και τον επαγγελματικό στρατό να είσαστε βέβαιοι πώς δεν την συμμεριζόμαστε όσοι ζούμε ανατολικά της Μυκόνου.
Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε πώς προωθείτε λύση 50/50 με τις ευλογίες των Γερμανών καί τών Αμερικανών συμμάχων μας. Πού στην τελική δεν τους ενδιαφέρει πού θα είναι η διαχωριστική γραμμή τού Αιγαίου αλλά να τα έχουν καλά καί με τίς δύο ακτές γιατί έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα τα δικά τους συμφέροντα.
Πρέπει κάποιος όμως να εξηγήσει στους αρχηγούς των κομμάτων μας πώς οι Τούρκοι ποτέ δεν έχουν τηρήσει καμία διεθνή συμφωνία. Και τελευταίος την Πάτησε ο Ιωαννίδης. Όταν αποφασίστηκε η διπλή ένωση της Κύπρου με τις ευλογίες τής CIA ( 80% Ελλάδα 20% Τουρκία) με την καταπάτηση της συμφωνίας τώρα κατέχει το 36.2 .Να έχουν υπόψη τους πώς η ιστορία δεν θα καταδικάσει για προδοσία μόνο αυτόν πού θα σκάσει στην καρέκλα τού η συρρίκνωση της εδαφικής μας ακεραιότητας αλλά καί τούς προηγούμενους πού έστρωσαν το χαλί. Όπως καί τό 22 μπορεί να εκτελέσαμε τόν Χατζηανέστη δεν απαλλαξαμε όμως τον Παπούλα από την ρετσινιά της ανικανότητας και της προδοσίας.
Και αν συμβεί αυτό στον καιρό μας να ξέρετε πως θα κοπεί μία για πάντα ο οικογενειακός σας δεσμός με τους βουλευτικούς καί υπουργικούς θώκους.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά από την Ρόδο.
*Ο Γιώργος Κάλφας ζει στη Ρόδο.
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συμφωνώ απολύτως με το άρθρο. Αυτό που πρέπει να απασχολεί όσους έχομε ακόμη εθνική συνείδηση και δεν θέλουμε να συρθούμε σε μοιρασιές με την Τουρκία, είναι αφ’ ενός πώς θ’ απαλλαγούμε από τούς σημερινούς εφιάλτες, που προετοιμάζουν τις “Πρέσπες τού Αιγαίου” [μέσω εκλογών, μάλλον, πώς αλλιώς;], αλλά και ποιους θα βάλομε στην θέση των, διότι δεν βλέπω τίποτε ενθαρρυντικό στην πολιτική μας σκηνή. Πάντως μακριά από Ντόκους, Τσουκάληδες, Ιωακειμίδηδες, Ροζάκηδες και λοιπό κακό συναπάντημα. Μακριά από πρωθυπουργούς, που έχουν τέτοια άτομα ως συμβούλους. Πού τούς ανέσυραν πάλι από την ναφθαλίνη!

    Το τι θα πάθουν κι αν θα πάθουν οι προδότες μετά, είναι άνευ σημασίας. Εδώ είναι να μην γίνει η ζημιά!

    Ο Χρήστος Ροζάκης υϊοθετεί πλήρως και προπαγανδίζει τις τουρκικές θέσεις στους Έλληνες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα