Αυστραλιανό Open: Απειλές από τους αντιπάλους καταγγέλλει ο Νίκ Κύργιος!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Αυστραλός τενίστας μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη απέκλεισαν στο διπλό τους κορυφαίους Κροάτες Νίκολα Μέτκιτς και Μάτε Πάβιτς και εν συνεχεία όπως καταγγέλει δημόσια ο προπονητής και ο γυμναστής τους τον απείλησαν στα αποδυτήρια. «Απλά σας ενημερώνω, πως χθες ο προπονητής και ο γυμναστής των αντιπάλων μου στο διπλό με απείλησε και με κάλεσε να παίξουμε ξύλο στο γυμναστήριο των παικτών. Το τένις είναι πολύ σοφτ άθλημα. Όλα αυτά, επειδή κουνήθηκα και ο Θανάσης Κοκκινάκης τους πέτυχε με μια μπάλα», έγραψε στο Twitter ο Νικ και ο συναθλητής του Θανάσης Κοκκινάκης υπερασπίστηκε τα λεγόμενα του!

Στην διαμάχη επεπλάκη και ο πρωταθλητής του UCF Αλεξάντερ Βολκανόφσκι ο οποίος έγραψε στον Κύργιο και στον Κοκκινάκη να τον αφήσουν να τους κανονίσει!Ο Κοκκινάκης απάντησε σ’ αυτή τη δημοσίευση, γράφοντας: «Αυτό ήταν τρελό! Ο τύπος νόμιζω πως είμαστε στο UFC!», ενώ την ανάρτηση σχολίασε και ο πρωταθλητής του UFC, Alex Volkanovski, εκφράζοντας τη στήριξή του στους Κύργιο και Κοκκινάκη: “Αφήστε εμένα να τους αντιμετωπίσω.”

Οι Κροάτες πάντως από την πλευρά τους τονίζουν ότι τους ενόχλησε η ατμόσφαιρα που φυσικά ήταν κατά τους αφού έπαιζαν με Αυστραλούς και ο Πάβιτς έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού.

https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/1051449_aystraliano-open-apeiles-apo-toys-antipaloys-kataggellei-o-nik-kyrgios

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα