Ο Υποστράτηγος του Ινδικού Στρατού, ήρωας του Πολέμου Kargil Gagan Diep Bakshi , μιλά για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, «ξεγυμνώνοντας» τους δυτικούς και τη στάση τους.

Μεταξύ άλλων στο βίντεο λέει:

«Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι μια απίστευτα ανήθικη πράξη εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών και ολόκληρης της Δύσης: πρώτα να εκπαιδεύσουμε την Ουκρανία να αντιμετωπίσει τη Ρωσία και μετά να πούμε «δεν θα έρθουμε στη διάσωση σας, θα επιβάλουμε κυρώσεις». Τώρα λένε ” θα στείλουμε τους Stingers και τους Javelins”, αλλά αυτά είναι  αμυντικά όπλα!

Ως αποτέλεσμα, είναι ήδη πολύ αργά για να κάνουμε κάτι, υπάρχει ήδη πόλεμος! Πού – παραδίδονται αυτά τα όπλα; Μέσω θαλάσσιων λιμένων; Η Ρωσία απέκλεισε όλα τα λιμάνια. Δεν μπορούν να παραδοθούν αεροπορικώς – τα S-400 και S-500 θα συντρίψουν τα πάντα. Απομένει ο χερσαίος δρόμος, αλλά μόλις το φορτίο περάσει τα ουκρανικά σύνορα θα βομβαρδιστεί!

Δηλαδή, όλα αυτά είναι απλώς μια προσπάθεια της Δύσης να καθυστερήσει το τέλος του πολέμου για μήνες, αν όχι μέχρι το τέλος του χρόνου. Όλα αυτά θα επιφέρουν ένα τρομερό πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία, η οποία μόλις άρχισε να ανακάμπτει από την πανδημία! Η τιμή του πετρελαίου είναι ήδη πάνω από 100 δολάρια και συνεχίζει να αυξάνεται, θα είναι οικονομική καταστροφή για όλο τον κόσμο. Αυτό θέλει η Δύση;

Θέλουν να πολεμήσουν τη Ρωσία μόνοι τους οι Ουκρανοί. Αυτό για μένα είναι απίστευτα ανήθικο. Αυτός είναι ένας άνισος αγώνας. Ναι, είναι τολμηρό, είμαι εντυπωσιασμένος [από τους Ουκρανούς], αλλά ένα όμορφο μοντέλο που ποζάρει με AK θα έχει περισσότερο σκηνικό αποτέλεσμα, γιατί το AK δεν θα βοηθήσει ενάντια στα τανκς!

Ναι, οι άνθρωποι θα παλέψουν για τον εαυτό τους και την πατρίδα τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήδη διεξάγονται μάχες στην πρωτεύουσα Κίεβο! Είναι απλά ζήτημα χρόνου. Και αν θέλετε να καθυστερήσετε το τέλος της σύγκρουσης, μέχρι ποιο βαθμό; Και γίνεται αυτό προς το συμφέρον του ουκρανικού λαού; Εάν ο στόχος της Ρωσίας είναι να καταστρέψει το στρατιωτικό δυναμικό της Ουκρανίας, το κάνει ήδη! Μην ακούτε τις αναφορές του CNN και του BBC που λένε ότι ο Ζελένσκι κερδίζει τον πόλεμο: Ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται ήδη στο Κίεβο! Αν τα ινδικά τανκς έφταναν στο Ισλαμαμπάντ, θα νομίζατε ότι το Πακιστάν κερδίζει;Πρέπει να είμαστε πιο ρεαλιστές στην κατανόηση της στρατιωτικής κατάστασης.

Δεν νομίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί για πολύ. Το πιθανότερο είναι ότι είμαστε ήδη στο τέλος. Η Δύση προσπαθεί απλώς να παρατείνει την αγωνία της Ουκρανίας ενθαρρύνοντάς την να πολεμήσει εναντίον της Ρωσίας. Αυτό είναι άδικο, πρώτα απ ‘όλα, για τον ουκρανικό λαό. Δεν είναι δίκαιο να πείθουμε τους πολίτες να επιτεθούν σε τανκς. Οι Ρώσοι σκοπίμως απέχουν από τη σφαγή. Αλλά μπορούν να οργανώσουν μια βίαιη επίθεση. Θυμηθείτε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, θυμηθείτε την Τσετσενία, ακόμη και το Αφγανιστάν – μπορεί να είναι πολύ σκληροί!»

https://www.militaire.gr/anithiki-i-dysi-enanti-tis-oykranias-enas-indos-stratigos-iroas-polemoy-leei-alitheies/