Έχω ένα μήνυμα για τους ψεκασμένους οπαδούς του «ξανθού γένους»: Ο Ερντογάν έχασε οριστικά τα F-35

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου, που δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ, ήταν λιτή αλλά έκρυβε μία μεγάλη είδηση.

Η Τουρκία έχασε οριστικά τα μαχητικά F-35 και μαζί με αυτά και τη συμμετοχή της Πολεμικής της Βιομηχανίας στην παραγωγή εξαρτημάτων του αεροπλάνου πέμπτης γενιάς, του καλύτερου ίσως στον κόσμο, μιας τα Rafale το ανταγωνίζεται στα ίσια…

Για πολλούς από εμάς που ζήσαμε τα γεγονότα, η υπόθεση της ακύρωσης της αγοράς των F-35 στην Τουρκία είναι μεγαλύτερη νίκη και από την επιβολή του εμπάργκο όπλων στην κατοχική δύναμη, την δεκαετία του ’70. Παρά το γεγονός ότι ομιλούμε για δύο διαφορετικές, αλλά «συγγενείς», υποθέσεις.

Η ανακοίνωση, που είναι ιστορική, αναφέρει:

«Ο διευθυντής για την Ευρώπη και για την πολιτική αναφορικά με το ΝΑΤΟ Andrew L. Winternitz και η Διευθύντρια Σχεδιασμού, Προγραμμάτων και Ανάλυσης στο Γραφείο του Υφυπουργού Άμυνας, Melissa Benkert ηγήθηκαν μιας αντιπροσωπείας του αμερικανικού Πενταγώνου που πήγε στην Άγκυρα, στις 27 Οκτωβρίου, για να συζητήσει την επίλυση των διαφορών για την αντιμετώπιση των υπολοίπων ζητημάτων που προέκυψαν από την απομάκρυνση της Τουρκίας από το πρόγραμμα των F-35, η οποία οριστικοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η τουρκική αντιπροσωπεία απαρτιζόταν από εκπροσώπους του τουρκικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η συνάντηση καταδεικνύει τη δέσμευση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών να ολοκληρώσει με σεβασμό την προηγούμενη εμπλοκή της Τουρκίας στο πρόγραμμα F-35.

Οι συζητήσεις ήταν παραγωγικές και οι αντιπροσωπείες σχεδιάζουν να συναντηθούν ξανά τους επόμενους μήνες στην Ουάσιγκτον».

Θυμάμαι ότι όταν ξεκίνησε εκείνη η τεράστια προσπάθεια για τα δεδομένα της Ομογένειας, πως οι Έλληνες και οι Ελληνοκύπριοι ψεκασμένοι οπαδοί του «ξανθού γένους» κοροϊδευαν τους ανθρώπους που αποφάσισαν να τα βάλουν με τα θηρία: Διότι η αμερικανική Πολεμική Βιομηχανία και η εταιρεία που κατασκευάζει τα F-35, ελέγχουν κόσμο και κοσμάκη στην Ουάσιγκτον.

Θα διακινδυνεύσω να υποστηρίξω ότι την ίδια τύχη, με τα F-35, θα έχει και το νέο αίτημα της Τουρκίας, για την αγορά 40 F-16 και την αναβάθμιση άλλων 80 πολεμικών αεροσκαφών που έχει ήδη αγοράσει.

Διότι λόγω της δραστηριότητας των ομογενών μας, και των συνεργασιών με τους Αρμένιους, τους Κούρδους, τους Ινδούς και τις χριστιανικές οργανώσεις, αλλά πάνω απ’ όλους και απ’ όλα, με τους Αμερικανο-Εβραίους, ξύπνησαν ακόμα και οι γραφειοκράτες, που τόσα χρόνια βυσσοδομούσαν εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου.

Επίσης η Ομογένεια έχει μαζί της νομοθέτες όπως ο Ρόμπερτ Μενέντεζ, τον οποίο κατά τα άλλα αρνείται να συναντήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος -και να μην το ξεχνάμε- έτρεξε να δώσει τα διαπιστευτήρια του στο νεοσουλτάνο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Η μάχη για τα F-16 θα είναι νικηφόρα, διότι όλος ο στρατιωτικός εξοπλισμός της Τουρκίας έχει μπλοκαριστεί από το νόμο που συνδέει την κατοχική δύναμη με το ρωσικό σύστημα S-400 και γενικά τη σχέση της Άγκυρας με τη στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας.

Η Ομογένεια είχε θέσει δύο στόχους, τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για τους S-400 και την ακύρωση της αγοράς των F-35. Τώρα έχει θέσει άλλους δύο: Την ακύρωση της αγοράς των F-16 και τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για την Αμμόχωστο.

Μεγάλοι στόχοι αλλά και μεγάλο το ανάστημα των ομογενών μας και ιδιαίτερα του γερουσιαστή Μενέντεζ.

Ας κλείσουν, λοιπόν, το βρώμικο στόμα τους οι ψεκασμένοι οπαδοί του «ξανθού γένους». Και ας καταλάβουν ότι ο Βλαδίμηρος, όπως αποκαλούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει συμφέροντα. Δεν έχει αισθήματα για τους ορθόδοξους Έλληνες και Ελληνοκύπριους. Όλα τα αυγά του τα τοποθέτησε στον Ερντογάν, με τον οποίο στο τέλος και θα «παντρευτούν» στρατηγικά.

Απλά οι Αμερικανοί, ως απατημένοι σύζυγοι, δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Θα το μάθουν τελευταίοι…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μπορεί ο Νίκος ο Μούγιαρης να λείπει -και η απώλειά του να είναι παραπάνω από αισθητή- αλλά ο σπόρος βλάστησε και έγινε δέντρο με πολλά κλαδιά. Οι ακτιβιστές του HALC αλλά και άλλες ομογενειακές οργανώσεις και παράγοντες ακολουθούν τον δρόμο που μας έδειξε…

FILE PHOTO: Φωτογραφία του μαχητικού F-35 της Τουρκίας, όπως την έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Λόκχιντ Μάρτιν. Τα τουρκικά F-35 αγοράστηκαν από την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, αλλά δεν παραδόθηκαν ποτέ. Η συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα τελείωσε… Φωτογραφία via Twitter, @thef35

Έχω ένα μήνυμα για τους ψεκασμένους οπαδούς του «ξανθού γένους»: Ο Ερντογάν έχασε οριστικά τα F-35

spot_img

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τό στώμα οπού ‘χεις γιά νά γλύφεις ισχυρούς
    καί νά προπαγανδίζεις γιά λογαριασμό τους,
    εξωνημένε προφήτη τσή πλακός,
    wins
    τό «πούλιτζερ»
    αυτού τού χώρου τών σχολίων:

    ἄ.γ.ῥ.μ.

  2. Ψεκασμένοι οπαδοί; μαθαμε τωρα και να αποκαλούμε ψεκασμενο για να μειωσουμε και σπιλωσουμε τη αλλη αποψη οπως ακριβως κανει ο ποντικομουρης πολυτρυπημςνος σαλταπηδημενος του Σκάι. Και αν ομως έιναι οι οπαδοι του ξανθού γενους ψεκαστές και ψεκαζουν λοβοτομημένα καλοταχτα ζωντανα; Για τους οπαδούς του αμερικανικού ανυπαρκτου εθνους τι πρεπει να πουμε και ποιον να ψεκασουμε..

  3. Ποιος έγραψε το άρθρο; Οι ΗΠΑ διαθέτουν ΥπΕξ και εμπειτότατο ΔΣ, υπηρεσίες πξροφοριών κλπ., αλλά δεν έχουν καταλάβει αυτό που ξέρει ήδη … ο αρθρογράφος! Φτου, μην τον ματιάσομε! Ελληναρέικη δημοσιογραφία καφενείου στο στυλ Δεξιότερα Κουροπάτκιν!

  4. Αφού, λοιπόν, οί εβραιοι, επιστρατεύουν καί τό πιό παρακατιανό πιόνι τους,
    σέ μιά προσπάθεια νά συσπειρώσουν όπως καί όποιον μπορέσουν
    κατά τών Ρώσσων,

    βεβαιώνομαι ότι τά ‘χουν σπάσει μαζί τους καί τούς φοβούνται,

    παρά τίς εβραιοκάνικες πλάτες
    καί τό ένα εκατομμύριο ρωσώφωνων εβραιων τού ισραηλ

  5. Καφενείου «Τό Ομόγνωμον», εδώ μέσα…
    ===-
    …κέρασμα σ’ όλη τή μπελατεία
    («on the house», πού θά ‘λεγε καί τό εγγλεζόπληκτο στραβάδι…):

  6. Εβραιοψεκασμένε, πάλι καλά που δε μας έβαλες Γιώργο Νταράλα.

    Πάρε μια γαμάτη μπάντα που είδα το ’93 στην Αγγλία όταν είχα πάει για μεταπτυχιακά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα