Όλη η Ελλάδα αποθέωσε τη Μπεκατώρου, αλλά το «σύστημα» της Ιστιοπλοΐας, την… τιμώρησε: Τι ντροπή…

30/3/21 | 1 | 0 | 272 εμφανίσεις

Μια απρόσμενη για το ευρύ κοινό, αλλά προφανώς εξηγήσιμη με συστημικούς όρους, νίκη πέτυχε η παράταξη του διοικούσε έως τώρα την Ομοσπονδία της Ιστιοπλοΐας στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Η έως τώρα γενική γραμματέας Νίκη Αναστασίου, εξελέγη πρόεδρος ηγούμενη της Κίνησης Φίλων Ιστιοπλοΐας και εξέλεξε τα 41 από τα 42 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του νέου Δ.Σ. και των επιτροπών.

Είναι η ίδια Νίκη Αναστασίου η οποία όπως αποκαλύπτει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, όταν η Σοφία Μπεκατώρου έκανε τη γνωστή καταγγελία που συγκλόνισε την Ελλάδα και δημιούργησε το κίνημα του ελληνικού #metoo, είχε γράψει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Λοιπόν… Εγώ στα 22 ήμανε τελειόφοιτος φιλοσοφικής, δασκάλα σε φροντιστήριο, παντρεμένη και έγκυα».

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, «το κατέβασε μετά το θόρυβο. Αλλά δεν το λες και τρόπο έκφρασης συμπάθειας για τη στάση της αθλήτριας».

Η κυρία Αναστασίου έλαβε συνολικά 57 ψήφους, έναντι 26 του Ιωάννη Παπαδημητρίου και 25 του Λάζαρου Τσαλίκη. Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδημητρίου είχε εκφράσει πολλές φορές δημόσια τη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου όταν έγιναν οι καταγγελίες. Μάλιστα όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, είχε δηλώσει ότι η επιλογή του ήταν μονόδρομος.

«Μετά από τις πρόσφατες δυσάρεστες για όλους μας εξελίξεις και την απαξίωση του αθλήματος, αθλητών, αλλά και Ολυμπιονικών στα μάτια των Ελλήνων, η εμπλοκή μου εκ νέου στα διοικητικά της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για μένα αποτελεί μονόδρομο», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις συνάγεται εύλογα το συμπέρασμα ότι τη Σοφία Μπεκατώρου που τίμησε και θαύμασε όλη η Ελλάδα, τιμώρησε η «οικογένειά της» γιατί παραβίασε το γνωστό «τα εν οίκω μην εν δήμω», τη διαχρονική βάση συγκάλυψης πολλών ανομημάτων.

Hellas Journal

 

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    θ.Γ says:

    «Λοιπόν… Εγώ στα 22 ήμανε τελειόφοιτος φιλοσοφικής, δασκάλα σε φροντιστήριο, παντρεμένη και έγκυα»:
    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΠ’ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ. (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ)

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Δυσαρεστήθηκε ο Πρετεντέρης για την 70η θέση στην οποία κατρακύλησε η Ελλάδα στoν διεθνή κατάλογο των «Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα» για την ελευθερία των ΜΜΕ. «Κανείς δεν ξέρει ποια είναι..τα κριτήρια της αξιολόγησης, ούτε ποιος τα επέλεξε και τα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο