Η εμπλοκή του ονόματός του από την εφημερίδα «Καθημερινή» στην υπόθεση Novartis έβγαλε από τα ρούχα του τον γνωστό δημοσιογράφο. Η εφημερίδα του ομίλου Αλαφούζου αναφέρει ότι στην κατάθεσή του για την υπόθεση ο Ι. Αγγελής παρουσίασε έγγραφο του FBI και ενέπλεξε τους εκδότες Νίκο Χατζηνικολάου και Μανώλη Βουλκίδη οι οποίοι φέρονται να κανόνιζαν συναντήσεις μεταξύ υπουργών με τον με τον Κ. Φρουζή.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε σε έντονο ύφος στις αναφορές της εφημερίδας. Μάλιστα αναφέρθηκε προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο. «Έχω απαντήσει από τότε» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, σημειώνοντας πως «και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και την ίδια ώρα να βάζεις πρωτοσέλιδα εναντίον του. Η Real News είχε αναδείξει το σκάνδαλο Novartis. Ο Φρουζής παραδέχτηκε πως με έχει δει μία φορά στα γραφεία της Real Group. Μόνο αμνήμονες λασπολόγοι δεν το θυμούνται».

Ανέφερε τον Γιάννη Αλαφούζο ως «καλό παιδί και άξιο παλικάρι» και τον κάλεσε να «κάνει μπάνιο στα λαθραία, στο Ασπρονήσι».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν σταμάτησε εκεί αναφέροντας: «Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη». Μάλιστα ζήτησε να συγκρίνουν το πόσα έχουν λάβει από διαφήμιση της Novartis ο όμιλος Αλαφούζου και ο όμιλος Real.

«Εμείς πήραμε ψίχουλα, μόνο 30 χιλιάδες ευρώ ολόκληρο το χρόνο, σε ένα έτος με τζίρο 35 εκατομμύρια. Αντιθέτως έπαιζαν τα σποτάκια της Novartis κατά ριπάς στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε» ανέφερε χαρακτηριστικά. Χαρακτήρισε μάλιστα το έγγραφο του FBI «κ@λόχαρτο» ενώ υπενθύμισε ότι στο παρελθόν ο Όμιλος Αλαφούζου έχει καταδικαστεί μία φορά στο παρελθόν επειδή τον συκοφάντησε.

Πηγή: dailymedia.gr

https://europost.gr/apisteyti-epithesi-toy-nikoy-chatzinikolaoy-ston-alafoyzo-gia-tin-ypothesi-novartis-na-vgaleis-to-skasmo-giannaki/