Φωτό σοκ: Η στιγμή που οι ληστές του Φιλοπάππου επιτίθενται σε τουρίστριες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους τρεις αλλοδαπούς που συνελήφθησαν για το έγκλημα στου Φιλοπάππου που σόκαρε το Πανελλήνιο και την ίδια ώρα εγείρονται ερωτηματικά για την ελλειπή αστυνόμευση σε μια περιοχή που η εγκληματικότητα τέτοιου τύπου οργίαζε.

Οπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής σε ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, οι τρεις δράστες που επιτέθηκαν στον Νικόλα Μουστάκα και τον οδήγησαν στο θάνατο, πέντε ημέρες πριν, είχαν επιτεθεί σε δυο Γερμανίδες τουρίστριες, ακριβώς στο ίδιο σημείο και με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

Οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός πλησίασαν τις δύο κοπέλες που κάθονταν στην  άκρη του βράχου απολαμβάνοντας τη θέα, τις έσυραν λίγο πιο μέσα και σε απόσταση 2 μέτρων από το χείλος του γκρεμού, εκτυλίχθηκε μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στη μια Γερμανίδα και στους δύο αλλοδαπούς ληστές.

Η άλλη Γερμανίδα τη γλίτωσε, καθώς δεν κρατούσε τσάντα. Είχε όλα τα πράγματά της στην τσάντα της φίλης της. Ετσι, οι αλλοδαποί δεν ασχολήθηκαν καν μαζί της. Ωστόσο, στην κοπέλα με την τσάντα επιτέθηκαν άγρια προσπαθώντας να της αποσπάσουν την τσάντα.

Ο 17χρονος συλληφθείς ήταν εκείνος που προσπαθούσε να της αποσπάσει την τσάντα από τα χέρια. Φαίνεται μάλιστα, ότι ο ανήλικος, σε όλες τις ληστείες τέτοιου τύπου που είχε κάνει η συμμορία των αλλοδαπών, να είχε… ειδικότητα στο να αποσπά τις τσάντες από γυναίκες.

Ο 25χρονος Ιρακινός, πάλι, κρατούσε τα χέρια της κοπέλας, ενώ ο 28χρονος Πακιστανός στέκεται δίπλα, παρατηρώντας το χώρο, εκτελώντας ουσιαστικά χρέη τσιλιαδόρου.

Η δεύτερη τουρίστρια, όση ώρα η φίλη της έδινε μάχη για να γλιτώσει την τσάντα της, σήκωσε τη φωτογραφική της μηχανή και άρχισε να φωτογραφίζει τους αλλοδαπούς, με στόχο να φοβηθούν και να φύγουν.

Υστερα από λίγο η συμμορία κατάφερε να αποσπάσει την τσάντα της τουρίστριας και να εξαφανιστεί, ενώ οι δυο κοπέλες κατευθύνθηκαν αμέσως στο ΑΤ Ακροπόλεως για να καταθέσουν. Εκεί κατέθεσαν και τις φωτογραφίες των αλλοδαπών που έβγαλαν.

Ο Ιρακινός και ο 17χρονος Πακιστανός δίνουν μάχη με την Γερμανίδα τουρίστρια για να της αποσπάσουν την τσάντα της /Φωτογραφία: Ελεύθερος Τύπος.Ο Ιρακινός και ο 17χρονος Πακιστανός δίνουν μάχη με την Γερμανίδα τουρίστρια για να της αποσπάσουν την τσάντα της /Φωτογραφία: Ελεύθερος Τύπος.

Στη φωτό, ο ανήλικος την ώρα που με μανία και επιμονή προσπαθεί να αποσπάσει την τσάντα της Γερμανίδας τουρίστριας. Φαίνεται, μάλιστα, να είχε «ειδικότητα», να είχε στη συμμορία το ρόλο αυτού, που αποσπά τις τσάντες από τις γυναίκες. /Φωτογραφία: Ελεύθερος Τύπος. Στη φωτό, ο ανήλικος την ώρα που με μανία και επιμονή προσπαθεί να αποσπάσει την τσάντα της Γερμανίδας τουρίστριας. Φαίνεται, μάλιστα, να είχε «ειδικότητα», να είχε στη συμμορία το ρόλο αυτού, που αποσπά τις τσάντες από τις γυναίκες. /Φωτογραφία: Ελεύθερος Τύπος.

Αυτές οι φωτογραφίες, χρησιμοποιήθηκαν για την αναγνώριση των δραστών της δολοφονίας του Νικόλα Μουστάκα. Οι αστυνομικοί τις έδειξαν στην Πορτογαλίδα φίλη του 25χρονου και εκείνη αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δράστες. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς, ο 28χρονος, φορούσε την ίδια μπλούζα που φορούσε στην επίθεση κατά του Νικόλα Μουστάκα.

Να σημειωθεί ότι όπως αποκαλύπτεται, η συμμορία των τριών αλλοδαπών βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον 10 επιθέσεις-ληστείες στην ίδια περιοχή και με τρόπο ίδιο με αυτό που ακολουθήθηκε στο έγκλημα του Δεκαπανταύγουστου.

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις δράστες ήταν σεσημασμένοι, οι δύο για κλοπές και ο ένας για παράνομη είσοδο στη χώρα. Ο 17χρονος, μάλιστα, είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται στο ΑΤ Ομόνοιας μια φορά την εβδομάδα, αν και ήταν αγνώστου διαμονής. Αποκαλύψεις που γεννούν ερωτηματικά, την ώρα που η εγκληματικότητα φουντώνει και ολόκληρες περιοχές είτε μετατρέπονται σε άβατα, είτε καλύπτονται από ένα πέπλο φόβου στα μάτια των πολιτών.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Πηγή:  iefimerida.gr

spot_img

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τετοια ”συντηρητικη” εμφανιση της Γερμανιδος -αν ειναι- τουριστριας, δεν ειναι αποριας αξιον πως της επιτεθηκαν οι ”πεινασμενοι και ερωτικα ” μουσουλμανοι , των οποιων οι ομοθρησκες δεν εμφανιζουν ουτε το προσωπο τους για λαγνεία.
    Μηπως οι αρμοδιες αρχες πρεπει να ενημερωνουν με ειδικα φυλλαδια τις τουριστριες να μη ξεμοναχιαζονται σε απομερα μερη για να μη ”πεφτουν απο τα συννεφα” αν τους συμβει κατι αναλογο;;;.
    Η πρεσβεια των ΗΠΑ εδωσε οδηγιες στις Αμερικανιδες , εμεις επιδιωκουμε τετοια περιστατικα γιανα ανυψωσουμε το κυρος των Αστυνομικων Αρχων και της Ελλαδος μας γενικωτερα;;;.
    Μηπως και εδω χρειαζεται πολιτικη βουληση ,η, πολλες συσκεψεις για να αποφασισουν οι αρμοδιοι;;;.

    • Αντί να προτείνεις να ξεφορτωθούμε αυτά τα καθάρματα, που εισέβαλαν λάθρα στην χώρα, να γίνει ο νόμος όσο αυστηρός και στις δικές των χώρες, αντί να τούς χαϊδεύουν, προτείνεις να συμμορφωθούμε εμείς προς τα ήθη και έθιμά των, ώστε να μην κινδυνεύουμε! Ας φορέσουν, λοιπόν, οι γυναίκες τσαντόρ, ή και μπούργκα, για να είναι περίπου ασφαλείς!
      Μόνο ένα σαΐνι ΣΑΝ κι εσένα, θα μπορούσε να είναι τόσο πολιτικά ορθός. Δυστυχώς, η βλακεία δεν έχει όρια…

    • Αλλά βέβαια δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, αφού τούς ευχαρίστησαν που επέλεξαν την χώρα μας, για να δώσουμε από κοινού τον αγώνα για μία καλύτερη κοινωνία! Να την λουστούμε τώρα την καλύτερη αυτή κοινωνία, τού μπετόβλακα που την είπε και όλων δαύτων των καραγκιόζηδων.

    • ” Μηπως οι αρμοδιες αρχες πρεπει να ενημερωνουν με ειδικα φυλλαδια τις τουριστριες να μη ξεμοναχιαζονται σε απομερα μερη για να μη ”πεφτουν απο τα συννεφα” αν τους συμβει κατι αναλογο;;;.”

      Κατά το …φταίει η βιασθείσα γιατί ήταν προκλητικά όμορφη.

      Ανθρωποκεντρικός πολιτισμός (υποτίθεται) εν έτει 2018 μ.Χ

      Η καφρίλα και ο μισανθρωπισμός σε όλο τους το μεγαλείο.

      ΥΓ

      Απέλαση των “μουσαφιραίων” που λειτουργούν ως πέμπτη φάλαγγα …χθες.
      Άλλο η προσφυγιά, άλλο η υπονόμευση της εθνικής εστίας.
      Έχει χαθεί το μέτρο -ως αναμενόταν- μαζί με τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ανθρωπισμό.

      Κατά τ’ άλλα η ψευτοθεοσέβεια μας μάρανε…

        • Δεν πειράζει, Γιώργη, είναι προφανές σε ποιον απευθύνεσαι. Αν ο τύπος δεν ήταν τόσο βλάκας, θα έλεγα ότι είναι προβοκάτορας. Να μοιράσουμε φυλλάδια στους τουρίστες “προσοχή, διότι εδώ έχουμε αλλοδαπούς, που κλέβουν σκοτώνουν και βιάζουν”, ωραία διαφήμιση για την χώρα μας! Γιατί δεν βάζει καθόλου στο μυαλό του (πού να το βρει;), την περίπτωση τής απέλασης, αλλά και τής αυστηροποίησης των νόμων, ώστε να το ξανασκέφτεται όποιος θέλει να παρανομήσει; Πάντα σκύψε, πάντα κάτω το κεφάλι, αυτή είναι η νοοτροπία των ηλιθίων που μάς έφεραν σ’ αυτά τα χάλια.

          • “Να μοιράσουμε φυλλάδια στους τουρίστες “προσοχή, διότι εδώ έχουμε αλλοδαπούς, που κλέβουν σκοτώνουν και βιάζουν”, ωραία διαφήμιση για την χώρα μας!”

            Ακριβώς αυτό μου προξενεί τρομερά αρνητική εντύπωση.
            Ας μην επεκταθούμε άλλο, καθένας/καθεμιά κρινόμαστε για τις απόψεις μας…

            Καλημέρα.

        • Κατα πως φαινεται δεν συμφωνειτε και με τις οδηγιες που εδωσε η Αμερικανικη πρεσβεια στις Αμερικανιδες , που επισκεπτονται την Αθηνα.
          Με την κοινη λογικη συμφωνειτε αγαπητε μου;;;.
          Υ.Γ Αντιπαρερχομαι την απαντηση σας με τους χαρακτηρισμους σας προς εμενα .
          Παντως το απαν δεν ειναι η φιλοξενια των προσφυγων , αλλα η προστασια της ζωης και της περιουσιας των Ελληνων και των παρεπιδημουντων , τις οποίες -οταν δεν μπορεις να τις εξασφαλισεις ελλειψει επαρκους αστυνομευσεως- , δινεις οδηγιες για προληψη , οπως για την προληψη των τροχαιων ατυχηματων. Τοσο απλα. Να ειστε καλα .

          • Δηλαδή, να σιγοντάρω την αμερικανική πρεσβεία στην δυσφήμιση τής χώρας μου, αντί να λάβω τα επιβαλλόμενα μέτρα; Αυτή είναι η “κοινη λογικη”, με την οποία με ρωτάς αν συμφωνώ; Και γιατί να μην έχω επαρκή αστυνόμευση;

            Είδες κανένα άλλο κράτος πληττόμενο από την λαθρομετανάστευση (π.χ. Γερμανία, Σουηδία), όπου οι βιασμοί και όχι μόνο πάνε σύννεφο από τούς αλλοδαπούς, να μοιράζει τέτοια φυλλάδια στους επισκέπτες; Αυτοί δεν έχουν “κοινή λογική”;

            “Όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της”, λέει μία παροιμία. Όσο περισσότερα γράφεις ΣΑΝ, τόσο περισσότερο φαίνεται το IQ σου.

          • Παρακολουθώντας την δεκαετία τού ’80 την τηλεοπτική σειρά Shogun, έμαθα ότι “ΣΑΝ” στα ιαπωνικά σημαίνει κύριος και τίθεται μετά από το όνομα, ή τον τίτλο. Μήπως πρέπει να σε λέω “μπουνταλά-ΣΑΝ” (κατά το Anjin-san), για να είμαι … ευγενής μαζί σου; Διότι, αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ τού να δίνει μία πρεσβεία οδηγίες στους υπηκόους τού κράτους που εκπροσωπεί και τού να μοιράζει παρόμοιες οδηγίες το ίδιο το κράτος αυτοδυσφημούμενο, τότε μόνο μπουνταλάς μπορεί μα είσαι.

            Την καλή μου μέρα, λοιπόν, μπουνταλά-ΣΑΝ.

  2. Γραψατε δυο συνεχομενες απαντησεις,προφανως για να μη βρω χωρο για δικη μου απαντηση.
    Σας επαναλαμβανω την πρωτη , ”παλιν το καυκον ηπιες παλι τον νουν απωλεσας”, αλλα οπως και αλλοτε γραψαμε εδω δεν ειναι καφενειον η Καπη για να λυνεται η γλωσσα μας και να λεμε ο,τι θελουμε.
    Ο φιλος μας κ. Γιωργης προτιμα ,για ευρεια διαφημιση της Χωρας μας, αντι των οποιων ενημερωτικων οδηγιων προς ολους τους επισκεπτες τετοιων απομερων χωρων ,να μαθαινουν οι ξενοι ως πρωτη ειδηση τον θανατο ,η, την οποια επιθεση-ιδιως την σεξουαλικη- απο κλεφτρονια , ναρκομανεις και σεξουαλικα πεινασμενους, μεταναστες ,προσφυγες και Ελληνες .
    Για την πληρη αστυνομευση -αν μπορει να εξασφαλισθει- ρωτηστε τους αρμοδιους Υπουργο και Αρχηγο Αστυνομιας και φυσικα τους αστυνομικους , που ευχομαι να μη ειναι συγγενεις σας , για να αντιμετωπισουν τετοιους τυπους.
    Εδω δεν εχουμε τετοια αστυνομευση ουτε στην Πλατεια Συνταγματος ,θα εχουμε στου Φιλοπαππου;;;.
    Προσδεθειτε.

    • 1) Όπως σού έχω εξηγήσει, πάντα υπάρχει χώρος, όταν πατήσεις το τελευταίο “reply”. To ξέχασες αυτό.

      2) Σε ποια άλλη χώρα είδες να κάνουν κάτι τέτοιο; Εκτός των ευρωπαϊκών προαναφερθέντων, όταν παλαιότερα (τώρα δεν υπάρχει λόγος) πήγαινες στην Ν. Υόρκη, σού έλεγε κανείς να μην πας στο Χάρλεμ; Ή στο Los Angeles, να μην πας σε ισπανόφωνες συνοικίες; Να συνεχίσω με Mexico City, Rio κλπ., ή θα το βουλώσεις επιτέλους, χωρίς να θέλεις να έχεις πάντα την τελευταία κουβέντα, σαν παιδάκι τού δημοτικού;

      • Οχι για να κλεισω την συζητηση , αλλα για νας θυμισω για την τελευταια σας ”ευγενικη” φραση την γνωστη και σε εσας λαικη παροιμια ” ειπε ο γάιδαρος τον πετεινο κεφαλα”.

        • “Οχι για να κλεισω την συζητηση”

          Σώωωωωωωωωωωωωωωωωπα!

          ” ειπε ο γάιδαρος τον πετεινο κεφαλα”

          Δηλαδή;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα