Φωτογραφία του Τούρκου ΥΠΕΣ με μαφιόζο

8/6/21 | 0 | 0 | 110 εμφανίσεις

Η τουρκική κυβέρνηση «αγκαλιά» με το παρακράτο

Οι «Οθωμανοί της Γερμανίας» είχαν μπει στο «μικροσκόπιο» των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της οργάνωσης και έβγαλαν… λαβράκια. Μάλιστα χαρακτηρίστηκε και εγκληματική οργάνωση με εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση γυναικών, παράνομο εμπόριο όπλων.

Ο Metin Kulunk, μέλος, τότε, του κυβερνώντος AKP και στενός συνεργάτης του Ταγίπ Ερντογάν, παρείχε άμεσα και έμμεσα χρήματα (και όπλα) στην οργάνωση μέσω του Σεντάτ Πεκέρ, ενώ σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ βρέθηκε σύνδεση της ΜΙΤ, αλλά και του ίδιο του Τούρκου Προέδρου.

Σύμφωνα με έρευνες της αστυνομίας, η οργάνωση (που εμφανιζόταν ως πυγμαχικός σύλλογος και αδελφότητα) είχε λάβει εντολή από τον Κουλούνκ να κυνηγήσει Κούρδους και επικριτές του Ερντογάν που ζούσαν στη Γερμανία. Επίσης, φέρεται να διοργάνωνε και να συμμετείχε σε διαμαρτυρίες ενάντια στο ψήφισμα για τη γενοκτονία των Αρμενίων που πέρασε εκείνη την εποχή από το γερμανικό κοινοβούλιο.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/993161_fotografia-toy-toyrkoy-ypes-me-mafiozo

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    22/6/21 | (0 σχόλια)
    του Παντελή Οικονόμου Ο νόμος για τα εργασιακά που ψηφίστηκε στην Βουλή, πέρα και πάνω από επί μέρους διατάξεις, έχει ένα και μόνον ένα κύριο θέμα: την διαιώνιση του 8ωρου. Και αιτιολογική βάση δυο γνωστά επιχειρήματα. Πρώτο η, erga ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο