Φρίκη για 25χρονη υπάλληλο στον Ασπρόπυργο: Τη βίασε 45χρονος Αλβανός οδηγός μέσα σε όχημα της εταιρείας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε γυναικολογική κλινική

 

Την απόλυτη φρίκη βίωσε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας μια 25χρονη υπάλληλος στον Ασπρόπυργο, καθώς ένας 45χρονος Αλβανός οδηγός λεωφορείου μεταφοράς εργαζομένων εταιρείας ο οποίος συνελήφθη, της επιτέθηκε και τη βίασε.

Ο δράστης κατάφερε να την παρασύρει, λέγοντας ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και αφού άφηνε τους συναδέλφους της στα γραφεία της επιχείρησης, θα επέστρεφε να την πάρει.

Η νεαρή τον πίστεψε και ο Αλβανός, αφού την επιβίβασε στο βαν, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε.

Τη βίασε, μετά της είπε «ηρέμησε!» και την άφησε στην εταιρεία

Ο Αλβανός οδηγός, δίχως να χάσει χρόνο, κατευθύνθηκε με γοργά βήματα στο πίσω μέρος του οχήματος όπου καθόταν η κοπέλα και αρχίζει να της λέει πόσο πολύ του αρέσει.

Ταυτόχρονα με το ένα του χέρι της θώπευε τα γεννητικά όργανα και με το δεύτερο κατέβασε και το παντελόνι του μέχρι τα γόνατα.

Η νεαρή σε κατάσταση σοκ αρχίζει να τον εκλιπαρεί να την αφήσει, όμως εκείνος ήταν αποφασισμένος να ολοκληρώσει το αρρωστημένο του έργο. Ακινητοποιώντας το θύμα του, με βάρβαρες κινήσεις της κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο και την βιάζει.

Μετά την κτηνώδη του πράξη, αρχίζει να λέει στην κοπέλα «ηρέμησε!» σα να μην συνέβαινε τίποτα. Στη συνέχεια έβαλε μπροστά το εταιρικό όχημα και την οδήγησε στη δουλειά της.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η 25χρονη, λίγες ώρες αργότερα περνάει το κατώφλι του Τμήματος Ασπροπύργου και καταγγέλλει τον βιασμό της.

Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς πως από την άγρια σεξουαλική κακοποίηση, είχε αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε γυναικολογική κλινική.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ασπροπύργου εντόπισαν στην έδρα της εταιρείας το λεωφορείο του βιασμού, το μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ βρήκαν και τον Αλβανό βιαστή και του πέρασαν χειροπέδες.

Φρίκη για 25χρονη υπάλληλο στον Ασπρόπυργο: Τη βίασε 45χρονος Αλβανός οδηγός μέσα σε όχημα της εταιρείας – Pronews.gr

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πρέπει να σεβαστούμε τις πολιτιστικές καταβολές του “θήτη” ειδικά μετά την συνδιαχείριση του οικοπέδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα