Τρεις πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Λίβανο στο Ισραήλ

14/5/21 | 0 | 0 | 100 εμφανίσεις

Ο ισραηλινός στρατός είπε ότι τρεις πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Λίβανο στο βόρειο Ισραήλ την Πέμπτη, αλλά έπεσαν στη Μεσόγειο Θάλασσα χωρίς να προκαλέσουν ζημιές ή θύματα.

Το ισραηλινό κανάλι 13 ανέφερε ότι ένας πύραυλος εκτοξεύθηκε με στόχο το Ισραήλ, γεγονός που δείχνει ότι προερχόταν από τον Λίβανο.

Κανένα κόμμα, ωστόσο, στο Λίβανο δεν έχει επιβεβαιώσει αυτές τις αναφορές.

Στρατιωτική πηγή του Λιβάνου ανέφερε ότι οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από οπωρώνες κοντά στο στρατόπεδο Rashidieh στην περιοχή της Τύρου και κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη για αυτό.

Τα μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου ανέφεραν ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας εντόπισαν τους εκτοξευτές πυραύλων στα νότια της Τύρου.

Ο ανταποκριτής μας στη Βηρυτό είπε ότι τα ισραηλινά αεροσκάφη πετούσαν πάνω από το νότιο Λίβανο.

Ο εκπρόσωπος της UNIFIL είπε ότι ο Αρχηγός Αποστολής και Αρχηγός της UNIFIL, Στρατηγός Στέφανο Ντελ Κόουλ, ήταν σε επαφή με τα δύο μέρη, προτρέποντάς τους να επιδείξουν μέγιστο περιορισμό και να συνεργαστούν με τη UNIFIL προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/6/21 | (1 σχόλια)
    Η τραγική εμπειρία του Συριζα, και της εφαρμοσμένης Αριστεράς, μας έκανε να δούμε με ανακούφιση την έλευση Μητσοτάκη, παρότι ιδεολογικά αποκλίνουμε. Ο Συριζα παραμένει σημαντική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό και η παρουσία του απειλεί να δυναμιτίσει και την πολιτειακή ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο