Το… σύστημα τελειώνει τον Κυριάκο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Από ένα σημείο κι έπειτα οι απανωτές-κλιμακωτές κατραπακιές που δέχεται το μητσοτακικό καθεστώς παύουν να θεωρούνται συμπτώσεις.

Η αρχή έγινε με το ξήλωμα του.. επιτελικού παρακράτους και των… άριστων ωτακουστών.

Στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε για το όνειδος του συλλόγου «μακεδονικής γλώσσας» με τη βούλα ελληνικού δικαστηρίου.

Ακολούθησε το επικό άδειασμα του… παραλίγο Μωυσή από τους τραπεζίτες, οι οποίοι επί της ουσίας του είπαν ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά.

Κατόπιν, άγνωστοι (;) πυρπόλησαν  το αυτοκίνητο κορυφαίας διπλωματικής υπαλλήλου της πρεσβείας της Ιταλίας, την ημέρα (!!!) που επισκεπτόταν την Ελλάδα ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι.

Στην εξίσωση βάλτε και το νέο δείπνο Σαμαρά-Καραμανλή το οποίο έγινε λίγες μέρες πριν την εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του ιδρύματος Σαμαρά, όπου σύμφωνα με κακές γλώσσες, ο Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα ταυτιστεί απολύτως με τις απόψεις Καραμανλή για τον μητσοτακισμό.

Κι όλα αυτά λίγο πριν τις εκλογές.

Κοινώς, για όσους δεν το κατάλαβαν, τα συγκεκριμένα υποτίθεται τυχαία γεγονότα (τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ενταθούν όσο πλησιάζουμε στην κάλπη) θέλουν να εμφανίσουν έναν αδύναμο πρωθυπουργό ανήμπορο να κυβερνήσει, ώστε να εμπεδωθεί στον λαό ότι αποτελεί πλέον παρελθόν.

Ο φόβος που απορρέει η προπαγάνδα των καθεστωτικών κονδυλοφόρων, οι οποίοι επιχειρούν μάταια να επισκιάσουν τα παραπάνω μέσω του… δόλιου παπά, της δίκης για το Μάτι, άλλων τραγικών συμβάντων και του καλαθιού του νοικοκυριού που δυστυχώς τρύπησε το επιβεβαιώνει πλήρως.

Θα επανέλθουμε…

Το… σύστημα τελειώνει τον Κυριάκο

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο πατήρ Μητσοτάκης έμεινε στην Ιστορία ως ο αρχηγός τής αποστασίας τού 1965, η οποία αποτέλεσε την αρχή που οδήγησε στην επταετή δικτατορία. Μετά την Μεταπολίτευση, έμεινε ανέστιος. Έθεσε υποψηφιότητα με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, αλλά απέτυχαν παταγωδώς να εκλεγούν. Λογικά, εκεί κάπου θα πρέπει να ήταν τον τέλος τής πολιτικής του καριέρας. Όμως, ο “εθνάρχης” τού έδωσε κακή τη μοίρα χείραν σωτηρίας και τον περιμάζεψε στην ΝΔ, για να γίνει αργότερα αρχηγός της και πρωθυπουργός, προς δυσαρέσκεια των παλιών στελεχών τής λεγομένης “δεξιάς”. Πούλησε το όνομα τής Μακεδονίας (“ποιος θα θυμάται το όνομα μετά από 10 χρόνια”), στήριξε για την Κύπρο το “σχέδιο” (λέγε πλεκτάνη) Ανάν και γενικώς ακολούθησε τουρκόφιλη πολιτική. Όπως έχω ξαναγράψει και το γνωρίζουν όσοι έχουν ασχοληθεί, στα χνάρια του περπάτησε και η θυγατέρα, ως ΥπΕξ τού Καραμανλή και τώρα ο υιός και κληρονόμος τού “θρόνου”. Καιρός νομίζω να φύγει αυτό το σόι από την πολιτική και να βρεθούν άνθρωποι σοβαροί και πατριώτες, αντί τέτοιων εθελοδούλων. Είναι εθνομηδενιστές και δηλώνουν ότι χαίρονται που βλέπουν την Ελλάδα να μετατρέπεται σε χώρα πολυπολιτισμική. Ας μην λησμονούμε και τον δήμαρχο τού “μεγάλου περιπάτου” και λοιπών ανοησιών. Φτάνουν πια τα σόγια και η οικογενειοκρατία. Η “ελληναρία” πρέπει να γίνει ΕΛΛΗΝΕΣ, αν δεν θέλει συντόμως να βρεθεί υπό ξένο ζυγό. Όσοι προσκυνούν αυτούς τούς επαγγελματίες πολιτικούς, είναι πολιτικώς ανώριμοι, ή ταΐζονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα