Το Ιράν χτύπησε με πύραυλο ισραηλινό πλοίο στην Αραβική Θάλασσα

27/3/21 | 0 | 0 | 132 εμφανίσεις

Μάρτιος 25, 2021. 20:29. Ελλάδα.

Το Ιράν επιτέθηκε σε φορτηγό πλοίο που ανήκει στην ισραηλινή εταιρεία XT Management, ανέφεραν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

«Ένα πλοίο που πλέει από την Τανζανία προς την Ινδία και μεταφέρει φορτίο εμπορευματοκιβωτίων χτυπήθηκε νωρίς το πρωί από μια ιρανική δύναμη που εκτόξευσε πύραυλο καθώς βρισκόταν εν πλω στην Αραβική Θάλασσα

Το πλοίο υπέστη ζημιά αλλά συνέχισε την πορεία του προς το λιμάνι προορισμού. Η ισραηλινή εταιρεία XT Management εδρεύει στη Χάιφα», ανέφερε ισραηλινό  τηλεοπτικό κανάλι.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Udi Angel, έχει ειδοποιηθεί για το περιστατικό και οι δυνάμεις ασφαλείας προσπαθούν να αξιολογήσουν εάν το Ιράν πρόκειται να ανοίξει ένα νέο μέτωπο εναντίον του Ισραήλ στη θάλασσα,  καθώς  πολλά παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί πρόσφατα.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης από το τέλος του 2019, το Ισραήλ έχει οργανώσει τουλάχιστον δώδεκα επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια που μεταφέρουν πετρέλαιο από το Ιράν στη Συρία και είναι πιθανόν η Τεχεράνη να προβαίνει σε αντίποινα.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας