Το «άδειασμα» του Α.Τσίπρα στον Χ.Γιαννούλη: «Ήταν υπερβολική η τοποθέτησή του για τον Σρόιτερ»

13/12/20 | 0 | 0 | 160 εμφανίσεις

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης «άδειασε» τον Χρήστο Γιαννούλη για τη δήλωσή του κατά του Αντώνη Σροίτερ περί χρηματισμού.

Αναλυτικότερα ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη σχετικά με την επίθεση του στελέχους του κόμματός τόνισε πως «ήταν υπερβολική η κριτική» που έκανε έμμεσα στο δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, και άμεσα σε όλο τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha.

Υπενθυμίζουμε, πως ο δημοσιογράφος, που λόγω επαγγέλματος «γνωρίζει» τον τρόπο λειτουργίας των ΜΜΕ εκ των έσω, είχε αναφέρει με tweet από τον προσωπικό του λογαριασμό «Η συνέντευξη θα κλείσει με έκδοση τιμολογίου ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Χωρίς το ΦΠΑ; Ή με ΦΠΑ;».

Με την συγκεκριμένη του ανάρτηση θέλησε να αφήσει αιχμές πως η συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αντώνη Σρόιτερ, δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολες ερωτήσεις.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/943567_adeiasma-toy-atsipra-ston-hgiannoyli-itan-ypervoliki-i

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας