Τουρκία: «Επιστρέφουν Σύντομα στην Αν. Μεσόγειο τα Σεισμογραφικά και τα Γεωτρύπανά μας»

2/4/21 | 1 | 0 | 124 εμφανίσεις

Τουρκία: «Επιστρέφουν Σύντομα στην Αν. Μεσόγειο τα Σεισμογραφικά και τα Γεωτρύπανά μας»

 energia.gr
 Παρ, 2 Απριλίου 2021 – 17:44

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ, σύντομα τα γεωτρύπανα και τα σεισμογραφικά πλοία της Τουρκίας θα επιστρέψουν στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με ανταπόκριση της εφημερίδας «Καθημερινή» από την Κωνσταντινούπολη. Ειδικότερα, ο Φατίχ Ντονμέζ στη συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο A Haber αναφέρθηκε στις έρευνες που πραγματοποιούν τα γεωτρύπανα της Τουρκίας στη Μαύρη Θάλασσα και αναφέρθηκε και στις έρευνες που σχεδιάζει η χώρα του στην Ανατολική Μεσόγειο  μακροχρόνια συντήρηση και είναι στα ναυπηγεία στην Τούζλα. Τo Γιαβούζ ολοκληρώνει τις προμήθειες του και σύντομα θα επιστρέψει στις προγραμματισμένες τους εργασίες στην Ανατολική Μεσόγειο» δήλωσε ο Ντονμέζ.

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Επισκέπτης says:

    Πάντως, στις 14 Απριλίου η Ελλάς θα στείλει τον ογκόλιθο-επικεφαλής τής (ανύπαρκτης) εξωτερικής της πολιτικής της στην Άγκυρα, ώστε να μην διακοπεί η συζήτηση για τις “Πρέσπες” τού Αγαίου.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας