Τι, ακριβώς, θέλουν;

12/1/21 | 1 | 0 | 241 εμφανίσεις
Ένας σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας δεν πιστεύει ότι υπάρχει κορονοϊός και ότι όλα αυτά είναι μια συνομωσία του συστήματος.
Αλλάζει άποψη αν, κατά κακή τύχη, προσβληθεί από τον ιό αλλά αποφεύγει να το παραδεχθεί δημοσίως.
Η ίδια αυτή κατηγορία, είναι κατά του εμβολιασμού αλλά και κατά το εγκλεισμού στα σπίτια μας. Δηλαδή, θέλει να βγούμε από τα σπίτια αλλά και να μην εμβολιασθούμε.
Όταν, όμως, τα κρούσματα αυξάνονται εκθετικά, καταγγέλλει, γενικώς, πάλι το σύστημα.
Επειδή μου είναι συμπαθής αυτή η κατηγορία, συμπολιτών, τι ακριβώς θέλει κατά λογική σειρά; Όχι, ατάκτως ερριμμένα;

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Νικόλας says:

  Ένας εξίσου σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας πιστεύει ότι ο κορωνοϊός είναι μια πρώτη επιδημία, την οποία θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες. Και γι’ αυτό, στο πλαίσιο μιας θαυμαστής νέας κανονικότητας, πιστεύουν ότι θα χρειαστούν υγειονομικά διαβατήρια και ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού με άγνωστες καινοτόμες θεραπευτικές μεθόδους, οι οποίες παρεμβαίνουν στο ανθρώπινο κύτταρο τροποποιώντας γενετικά την λειτουργία του, και των οποίων η λειτουργία δεν έχει ελεγχθεί επαρκώς και στο απαιτούμενο βάθος χρόνου.

  Κατά τα άλλα προτείνουν μέτρα προστασίας, όπως τις μάσκες και τον εγκλεισμό, με τα οποία διαφωνούν αναφανδόν κορυφαίοι ειδικοί λοιμωξιολόγοι, υποστηρίζοντας ότι καθυστερούν την φυσική εξάλειψη της ίωσης και αυξάνουν την πιθανότητα και τον αριθμό των θανάτων. Είναι οι ίδιοι αυτοί ανορθολογικοί συμπολίτες μας που, παρά τις προειδοποιητικές φωνές των παιδοψυχιάτρων και των νευρολόγων και αδιαφορώντας για τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια έκθεσης στις οθόνες, προέκριναν την τηλεκπαίδευση από το νηπιαγωγείο!

  Ας μη συζητήσουμε για την πρωτοφανή αδιαφορία τους για τον νέο βελούδινο ολοκληρωτισμό της τεχνικής επιτήρησης και της ψηφιακής αναβάθμισης των ανθρώπων, που επιχειρείται να εγκαθιδρυθεί με την πρόφαση μιας επιδημίας βαρειάς πνευμονίας.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  23/1/21 | (0 σχόλια)
  του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ Μπορεί να περιμένει κανείς κάτι από την συνάντηση, τη Δευτέρα, των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τις διερευνητικές; Όχι. Τότε, γιατί γίνεται; Για να σωθούν τα προσχήματα εκατέρωθεν. Ό,τι και να λέγεται το παιχνίδι είναι γεωπολιτικό. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας