Τεράστια συγκέντρωση επιστημόνων που μάχονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Ουάσινγκτον – Τι ειπώθηκε

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ποιοι συμμετείχαν στην συζήτηση που έγινε με οικοδεσπότη τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον

Μια μεγάλη συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν πρωτοκλασάτοι επιστήμονες, που μάχονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, την Ουάσιγκτον. 

Οι γιατροί μίλησαν για τον κορωνοϊό και ο συντονιστής της συζήτησης ήταν ο γερουσιαστή Ρον Τζόνσον (R-WI). Στην συγκέντρωση συμμετείχαν οι: Dr. Robert Malone, Dr. Peter McCullough, Dr. Bret Weinstein, Dr. Jay Bhattacharya, Dr. Ryan Cole, Dr. Harvey Risch, Dr. George Fareed, Dr. Pierre Kory, Dr. Richard Urso, Dr. Paul Marik, Dr. Aaron Kheriaty και Dr. David Wiseman.

Ο γερουσιαστής Τζόνσον μετέδωσε τη συζήτηση στο πάνελ ζωντανά στο Rumble, καθώς άλλα μέσα θα λογόκριναν πιθανώς την συνομιλία.

Η συζήτηση διάρκειας 3 ωρών ήταν γεμάτη από πληροφορίες που πρέπει να ακούσει ο κόσμος καθώς η πλειοψηφία των ομιλητών δέχτηκε επίθεση και φίμωση, όπως είπαν.

Κάποια στιγμή, ο καρδιολόγος Dr McCullough ζήτησε από τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους επιστήμονες και άλλους παρευρισκόμενους να σηκώσουν τα χέρια τους αν είχαν αντιμετωπίσει «λογοκρισία, εκφοβισμό ή επαγγελματικά αντίποινα» ως αποτέλεσμα της υπεράσπισης των ασθενών.

Ο Dr. Malone έθιξε την παραλλαγή Όμικρον, λέγοντας: «Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι που η Όμικρον έχει τόσο χαμηλό κίνδυνο για ασθένεια και θάνατο. Ωστόσο, έχει ένα προειδοποιητικό σημάδι: Η Όμικρον δεν είναι μόνο ανθεκτική στο εμβόλιο, αλλά η μολυσματικότητά της φαίνεται να διευκολύνεται από το εμβόλιο».

Ο Dr. Malone και άλλοι συμμετέχοντες μίλησαν επίσης για τα εμβολιασμένα άτομα που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να κολλήσουν την παραλλαγή Όμικρον από τα μη εμβολιασμένα άτομα.

Ο Dr. Pierre Kory είπε ότι υπήρξε μια «συντονισμένη επίθεση, που δημιουργούσε φόβο», και εμπόδισε τους γιατρούς να χρησιμοποιήσουν έγκαιρες θεραπείες για την καταπολέμηση του Covid από φόβο μήπως χάσουν την δουλειά τους ή την ιατρική τους άδεια.

Κατά τη διάρκεια ενός άλλου μέρους του ομαδικού πάνελ, ο Dr. Paul Marik έδωσε μια επισκόπηση του τρόπου, με τον οποίο εγκρίθηκε το τοξικό φάρμακο Remdesivir για χρήση ως θεραπεία για τον COVID-19.

Δείτε όλη τη συζήτηση: 

https://www.pronews.gr/kosmos/1052534_terastia-sygkentrosi-epistimonon-poy-mahontai-kata-toy-ypohreotikoy-emvoliasmoy-stin

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα