ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ‘Πόλεμος’ με Ρομά και αστυνομικούς; «Σκοτώστε τους και αφήστε τους εκεί σαν τις σκύλες!»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί μετά την άγρια καταδίωξη στο Πέραμα όπου είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας 18χρονος Ρομά από τα πυρά των αστυνομικών.

Εξοργισμένοι οι Ρομά εξακολουθούν να προχωρούν σε επεισόδια για πέμπτη ημέρα, προκαλώντας συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. Χθες στην περιφερειακή Αιγάλεω ομάδες Ρομά σταμάτησαν την κυκλοφορία των οχημάτων από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου έως την Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα και πετούσαν πέτρες, ενώ αντίστοιχες εικόνες επικράτησαν και στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, όπως επίσης και στο Ζευγολατιό.

Παρά την έκκληση του πατέρα του νεκρού, να σταματήσουν οι φασαρίες και τα επεισόδια, οι Ρομά βρίσκονται στα «κάγκελα» και στρέφονται κατά των αστυνομικών προειδοποιώντας ότι θα συνεχίσουν τα επεισόδια.

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το βίντεο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με νεαρούς Ρομά να απειλούν τις ζωές των αστυνομικών και να προτρέπουν σε βία.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Newsbomb.gr, νεαροί Ρομά με εκφράσεις μίσους, απειλούν να σκοτώσουν αστυνομικούς και προτρέπουν και άλλους σε αποτρόπαιες πράξεις: «Μαχαιριές στο λαιμό στους μπ@@, όπου τους βρείτε.. Σκοτώστε τους και αφήστε τους εκεί σαν τις σκύλες» είναι μερικές από τις απειλές που ακούγονται στο βίντεο…

https://europost.gr/polemos-roma-astynomikoys-skotoste-toys-afiste-toys-san-tis-skyles/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα