Τελικά ορισμένοι δεν παίζονται! Ο λόγος για τα “golden boys”, που ανέλαβαν την χρεοκοπημένη από τον ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΗ, για να την εξυγιάνουν και να την βάλουν πάλι σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Τι έκαναν, λοιπόν, τα καλά αυτά παλικάρια, που δεν έχουν καμία πολιτική και ιδεολογική σχέση με τις γνήσιες πολιτικές δυνάμεις της Ν.Δ, αλλά είδαν αναμμένο “το φως της εξουσίας” και έσπευσαν να ανέβουν στα… “ρετιρέ”? Η πρώτη τους απόφαση ήταν να διπλασιάσουν τις αμοιβές τους και να εξασφαλίσουν πολυτελή υπηρεσιακά αυτοκίνητα για τον εαυτό τους!

Και τώρα συνεχίζουν ακάθεκτοι, με καινούργια “κατορθώματα”! Η ηγεσία της ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι κάνει δωρεά 5 εκατ. ευρώ, σε χρήσιμα και απαραίτητα υλικά εξοπλισμού του ΕΣΥ όπως αναπνευστήρες, γάντια, ιατρικές μπλούζες, αντισηπτικά κλπ.

Το “ωραίο” της όλης υπόθεσης, όμως, είναι ότι τα λεφτά αυτά τα παίρνουν από τους λογαριασμούς μας, για να κάνουν τους μεγάλους “δωρητές”, με ξένα “κόλλυβα”!

Ποιόν πάνε να κοροϊδέψουν έτσι?…

Υπάρχουν, βεβαίως και άλλα ράμματα για τη γούνα τους: Καλό είναι να μας πούν με ποιά κριτήρια αξιολόγησαν τα site, στα οποία μοίρασαν αφειδώς εκατομμύρια, για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της ΔΕΗ?…

Αν δεν μας απαντήσουν επίσημα, γιατί γνωρίζουμε ότι ανάμεσα στα sites αυτά υπάρχουν και ορισμένα που έχουν πατώσει σε επισκεψιμότητα, τότε θα χρειαστεί να επανέλθουμε με στοιχεία, που θα προκαλέσουν τεκτονικό σεισμό στα ηγετικά κλιμάκια της ΔΕΗ!

https://europost.gr/ta-quot-golden-boys-quot-tis-dei-afoy-prota-diplasiasan-toys-misthoys-toys-kai-exasfalisan-polyteli-ypiresiaka-aytokinita-tora-kanoyn-dorea-sto-esy-me-ta-dika-mas-ta-lefta-poion-pane-na-koroidepsoyn/