“Τα λάθη του παρελθόντος καθορίζουν το μέλλον μας”! Ο πρέσβυς ε.τ Ελ. Καραγιάννης με τη γλώσσα της αλήθειας

6/7/20 | 0 | 0 | 444 εμφανίσεις

Ο πρέσβυς ε.τ , Ελευθέριος Καραγιάννης , στη πολύχρονη καριέρα του διετέλεσε διπλωματικός σύμβουλος δύο υπουργών Εθνικής Άμυνας: του Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Πάνου Καμμένου. Η διπλωματική του εμπειρία εμπλουτίστηκε από τις εμπειρίες που απέκτησε στο ΥΠΕΘΑ και γι΄ αυτό η άποψη του για τα ελληνοτουρκικά είναι πολύτιμη. Δεν μίλησε ποτέ δημόσια όσο ήταν διπλωματικός σύμβουλος των δύο ΥΕΘΑ και όπως εξηγεί στη συνέντευξη του στο Militaire “οι σύμβουλοι πρωθυπουργών και υπουργών πρέπει να σιωπούν”. Δεν το λέει τυχαία… Ο κ.Καραγιάννης αναλύει διεξοδικά την Τουρκία, τον Ερντογάν και τις κινήσεις του.

Ο πρέσβυς ε.τ Ελευθέριος Καραγιάννης,αναλαμβάνει να κάνει αυτό που οι πολιτικοί μας αρνούνται να πράξουν: την εθνική μας αυτοκριτική. Τα όσα λέει ο κ.Καραγιάννης για την πολιτική μας, την διπλωματία μας και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε χρόνια τώρα τα σοβαρά εθνικά μας θέματα, είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Η ασυνέχεια της πολιτικής μας, οι παλινωδίες μας ,οι αντιφάσεις μας και η ατολμία μας είναι μερικές από τις παθογένειες που μας έχουν οδηγήσει στη σημερινή δύσκολη κατάσταση.

Category: Διπλωματία, Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/4/21 | (0 σχόλια)
    Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού εξωτερικών Ν. Δένδια στην Άγκυρα. Ο κ. Τσαβούσογλου δεν άντεξε ούτε καν την διπλωματική και ήπια παράθεση των διαχρονικών ελληνικών θέσεων απο τον κ. Δένδια και χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο