Τατόι: Βανδάλισαν τους τάφους του Παύλου και της Φρειδερίκης

2/9/20 | 1 | 0 | 305 εμφανίσεις

Ενημερώθηκε άμεσα η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού και προγραμματίζεται άμεσα η αποκατάσταση του μνημείου. Photo via ERT.gr

Βανδαλισμός στο ταφικό μνημείο του Παύλου και της Φρειδερίκης στο κτήμα Τατοΐου διαπιστώθηκε την Τρίτη, κατά την απογευματινή περιπολία της Αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ενημερώθηκε άμεσα η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού και προγραμματίζεται άμεσα η αποκατάσταση του μνημείου, σύμφωνα με την πρόσφατα εγκεκριμένη μελέτη της Διεύθυνσης Συντήρησης και Αναστήλωσης Νεωτέρων Μνημείων.

Ήδη έχουν αρχίσει οι εργασίες καθαρισμού στον χώρο, ολοκληρώνοντας τη συντήρηση των ταφικών μνημείων του Μαυσωλείου.

Τατόι: Βανδάλισαν τους τάφους του Παύλου και της Φρειδερίκης

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Τάχιστα έρευνα για μέλη φιλοβασιλικών ακόμη οργανώσεων ,που είναι και βάνδαλοι ,για να μη ενοχοποιηθοούν οι αντιμοναρχικοί Έλληνες ,,η Ελληνοποιηθέντες ”δημοκράτες” από τον Διχασμό του 1915.
  Άραγε δεν θα μπορούσε να τοποθετηθούν κρυμμένες κάμερες στην είσοδο ,η, σε διαφορετικά σημεία του κτήματος Τατοίου;;;.
  Κτήματα του λαού μας είναι πια ,όπως ήταν τα Ανάκτορα της Ρωσικής Μοναρχίας ,που τα μέλη της τα κατέσφαξαν μεν οι Κομμουνιστές ,αλλά διετήρησαν τα άψυχα Ανάκτορα και όχι μόνον ΠΑΝΤΟΥ..

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  25/9/20 | (2 σχόλια)
  Υπάρχει μια αντίφαση στην αμερικανική πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο η οποία είναι αξιοσημείωτη. -Πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε την είδηση ότι η διαδικασία περί τον EastMed μετατρέπεται σε διεθνή οργανισμό. Ερώτηση: πιστεύει κανείς ότι Ελλάδα και Κύπρος θα μπορούσαν να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας