Τίρανα: Αλβανοί επιχείρησαν να λιντσάρουν τον ΥΠΕΞ Ν.Δένδια – Επίθεση στην ελληνική διπλωματική αποστολή! 

21/10/20 | 1 | 0 | 557 εμφανίσεις

Την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας έφτανε στο αλβανικό ΥΠΕΞ, Αλβανοί ακραίοι & Τσάμηδες έκαναν διαδήλωση κι επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον Έλληνα υπουργό με άγριες διαθέσεις.

Δεκάδες μέλη του κόμματος των «Τσάμηδων’» και άλλων ακραίων οργανώσεων της χώρας  προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να προσεγγίσουν την ελληνική διπλωματική αποστολή, όταν έφτανε στο αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Πρόεδρος του κόμματος των ‘«Τσάμηδων» και άλλοι διαμαρτυρόμενοι συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και 18 συλλήψεις.

«Μην αγγίζετε την Αλβανία, μην ξεχνάτε την Τσαμουριά» φώναζαν οι διαδηλωτές, απαιτώντας από την κυβέρνηση της χώρας τους να επιλύσει το «τσάμικο» και να καταργήσει το νόμο περί εμπολέμου.

Αργότερα ο Νίκος Δένδιας δήλωσε «χαρούμενος» για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις σχέσεις Ελλάδας και Αλβανίας και ειδικά στο θέμα της μεταχείρισης(!) της ελληνικής μειονότητας, ενώ είπε πως ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να καταργήσει το νόμο περί εμπόλεμου, που θα ανοίξει τον δρόμο στις διεκδικήσεις των Τσάμηδων στην Ήπειρο.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypex/926590_tirana-alvanoi-epiheirisan-na-lintsaroyn-ton-ypex-ndendia-epithesi-stin

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Επισκέπτης says:

  “Αργότερα ο Νίκος Δένδιας δήλωσε «χαρούμενος» για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις σχέσεις Ελλάδας και Αλβανίας και ειδικά στο θέμα της μεταχείρισης(!) της ελληνικής μειονότητας, ενώ είπε πως ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να καταργήσει το νόμο περί εμπόλεμου, που θα ανοίξει τον δρόμο στις διεκδικήσεις των Τσάμηδων στην Ήπειρο”

  Τι να σχολιάσει κανείς εδώ; Έχομε γίνει περίγελος των πάντων μα την ενδοτικότητά μας.

  Τα παραπάνω δεν θα είχαν συμβεί, αν η Ελλάδα δεν είχε “ξεχάσει” ότι η Β. Ήπειρος ευρίσκεται εδώ κι 106 χρόνια υπό αλβανική κατοχή, αφού το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας 2014 ουδέποτε εφηρμόσθη και είχε εγείρει θέμα στον ΟΗΕ για την ενεργοποίηση και εφαρμογή του.

  Επίσης, σε απάντηση τής συστηματικής πολιτισμικής (και όχι μόνο, βλέπε Γκούμας, Κατσίφας) γενοκτονίας τού ελληνικού στοιχείου τής Β. Ηπείρου, θα έπρεπε να αρχίσει σταδιακή απέλαση όλων των Αλβανών από την Ελλάδα, αρχίζοντας φυσικά από τούς … “παράτυπους” (sic), που ούτως ή άλλως δεν θα έπρεπε να ευρίσκονται στην Ελλάδα.

  Δυστυχώς, μάς κυβερνούν εθελόδουλοι, απάτριδες και εθνομηδενιστές, που το μόνο που τούς ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και τα εξ αυτής απορρέοντα αγαθά.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  12/6/21 | (0 σχόλια)
  Άννα Κωνσταντινίδου* Εύλογη έκπληξη για πολλούς, ο Μασρουρ Μπαρζανί στην Ελλάδα.... Όμως, αυτό εμμέσως πλην σαφώς αποδεικνύει ότι η Τουρκία είναι σε πολύ δύσκολη θέση στην περιφέρειά της, καθώς αρχίζει και χάνει ή πιο σωστά οι δορυφόροι της ψάχνουν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο