Τέθηκαν οι βάσεις για συνεργασία Κυπρίων, Ελλαδιτών, Ισραηλινών, Αρμενίων, Λιβανέζων στις διασπορές Αυστραλίας

16/2/20 | 0 | 0 | 244 εμφανίσειςΣυνεργασία της διασποράς Ελλήνων, Κυπρίων, Ισραηλινών, Αρμενίων, Λιβανέζων στην Αυστραλία, συμφωνήθηκε σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη στην Αυστραλία.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, πραγματοποίησε χωριστές συναντήσεις στην παρουσία της ηγεσίας των ελλαδικών και κυπριακών οργανώσεων με τη διασπορά των χωρών αυτών κατά τη διάρκεια των οποίων συμφωνήθηκε η συνεργασία τους σε ζητήματα που αφορούν τις τριμερείς συνεργασίες που αναπτύσσουν Κύπρος και Ελλάδα με τις μητροπολιτικές χώρες αυτών των διασπορών.

Ο Πρόεδρος της Βουλής θα παρακολουθεί ο ίδιος την πορεία των συνεργασιών αυτών και όπου διαπιστωθεί η ανάγκη στήριξης από τη Λευκωσία, αυτή θα παρέχεται, διαβεβαίωσε.

ΚΥΠΕ – της απεσταλμένης μας Μαρίας Φιλή – Αυστραλία/ΣΙΔΝΕΙ 15/02/2020 08:59

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    22/6/21 | (0 σχόλια)
    του Παντελή Οικονόμου Ο νόμος για τα εργασιακά που ψηφίστηκε στην Βουλή, πέρα και πάνω από επί μέρους διατάξεις, έχει ένα και μόνον ένα κύριο θέμα: την διαιώνιση του 8ωρου. Και αιτιολογική βάση δυο γνωστά επιχειρήματα. Πρώτο η, erga ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο