Σφαγή μισθοφόρων της Άγκυρας στην Τρίπολη: 28 νεκροί από μάχες με δυνάμεις του Χ.Χαφτάρ

21/1/20 | 0 | 0 | 207 εμφανίσεις

Μισθοφόροι της Άγκυρας: «Θα δώσουμε τη ζωή μας για το οθωμανικό χαλιφάτο»

Τουλάχιστον 28 ισλαμιστές μισθοφόροι τη Άγκυρας έχουν χάσει την ζωή τους τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Τρίπολης, αναφέρει το συριακό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πάντως όπως αναφέρεται ο αριθμός των νεκρών μισθοφόρων πρέπει να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος καθώς οι αριθμοί που δίνει το συριακό παρατηρητήριο είναι “συγκρατημένοι”, λόγω καλών σχέσεων που διατηρεί με τον FSA και στις ισλαμιστικές οργανώσεις που δρουν στην Συρία.

Οι μάχες διεξάγονται νότια της Τρίπολης και είναι ιδιαίτερα φονικές, όπως αναφέρουν πληροφορίες από λιβυκά ΜΜΕ, με τις δυνάμεις της Τρίπολης να έχουν στείλει ενισχύσεις από μισθοφόρους, οι οποίοι με το που πατούν το πόδι τους στην Λιβύη στέλνονται στο μέτωπο για να σκοτωθούν.

Ο διοικητής των δυνάμεων του LNA μάλιστα δήλωσε στο Asharq Al-Awsat ότι ο «Εθνικός Στρατός της Λιβύης», δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά του για κατάληψη της Τρίπολης, διαψεύδοντας τις σχετικές φήμες ότι έχει υπάρξει μια άτυπη κατάπαυση πυρός στην περιοχή της λιβυκής πρωτεύουσας.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Asharq Al-Awsat English

Libya Review@LibyaReview


Syrian Observatory for human rights: 28 Syrian mercenaries have been killed in Libyan capital Tripoli.

Ενσωματωμένο βίντεο

30 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη john brian

Την ίδια ώρα  επικεφαλής τουρκικής οργάνωσης εξτρεμιστών δηλώνει ότι είναι έτοιμοι να πάνε όχι μόνο στην Λιβυή αλλά μέχρι και στην Κίνα και να δώσουν την ζωή τους για το νέο «οθωμανικό χαλιφάτο» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

M.LNA@LNA2019M

A Turkish-backed Syrian National Army leader says that they will go to Libya and China and “wherever there is Jihad” to fight. He also says they’re willing to sacrifice their lives for “for the sake of the Ottoman Caliphate.” ’s in the making.
Soon in the

Ενσωματωμένο βίντεο

127 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/840114_sfagi-islamiston-misthoforon-stin-tripoli-28-nekroi-apo

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    1/12/20 | (2 σχόλια)
    Νίκος Χ. Βαρσακέλης Καθηγητής Βιομηχανικής Πολιτικής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης barsak@econ.auth.gr Μετα το καλοκαίρι, και ειδικά μετά τον Οκτώβριο, η δημόσια συζήτηση και η συμπεριφορά πολιτών, πολιτικών και κομμάτων μου έφερε στον νου το ποίημα του αείμνηστου συνάδελφου Μελέτη Θεοφίλου: Λέω να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας