Συναγερμός στο Λονδίνο: Αυτοκίνητο εμβόλισε σκόπιμα το όχημα της Ουκρανής πρέσβεως

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μεγάλη κινητοποίηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στην περιοχή του Holland Park στο Δυτικό Λονδίνο έλαβε χώρα  το πρωί γύρω στις 10 (τοπική ώρα), μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ αποκλείστηκε περιμετρικά η περιοχή. Οι κάτοικοι δόθηκε εντολή να παραμείνουν στα σπίτια τους και μακριά από τα παράθυρα, ενώ απομακρύνθηκαν οι πεζοί και τα αυτοκίνητα.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στην πρεσβεία της Ουκρανίας και συγκεκριμένα εναντίον αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε ουκρανικό όχημα.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της ουκρανικής πρεσβείας, ένα αυτοκίνητο εμβόλισε σκόπιμα το όχημα της πρέσβεως, κοντά στο κτίριο της ουκρανικής πρεσβείας. Αμέσως οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του οχήματος και αφού ακινητοποίησαν τον οδηγό, προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ακολουθεί βίντεο από το σημείο:

Η πρέσβης Ναταλία Γκαλιμπαρένκο δεν βρισκόταν ούτε στο όχημα, ούτε εντός του κτιρίου της πρεσβείας τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, ενώ κανένα μέλος της ουκρανικής διπλωματικής αποστολής ή αστυνομικός, δεν υπέστησαν τραυματισμό.

Η Scotland Yard επιβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον οχήματος, αλλά δεν διευκρίνισε τους λόγους. Διευκρινίστηκε, ωστόσο, ότι η υπόθεση δεν χαρακτηρίζεται τρομοκρατική ενέργεια.

Μια γυναίκα που βρισκόταν σε κατάστημα κοντά στην ουκρανική πρεσβεία, δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ ότι άκουσε πυροβολισμούς, ενώ η αστυνομία έσπευσε στο σημείο πάρα πολύ γρήγορα.

london1
london2

prototheme.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα